این خبر تکمیل میشود؛
نتایج روز دوم کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در زاگرب
مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۵ ظهر امروز (یکشنبه 23 شهریور ۱۴۰۴) در زاگرب کرواسی ادامه مییابد و علی مومنی، یونس امامی، محمد نخودی، امیرحسین فیروزپور نمایندگان ایران در چهار وزن دوم به روی تشک خواهند رفت.
نسیمآنلاین: مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۵ از ظهر امروز (یکشنبه 23 شهریور ۱۴۰۴) به وقت ایران در شهر زاگرب کرواسی آغاز شد و نمایندگان کشورمان در چهار وزن نخست روی تشک میروند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، نتایج نمایندگان ایران تا این لحظه به شرح زیر است:
وزن ۵۷ کیلوگرم:
علی مؤمنی در دور اول با نتیجه 6 بر 1 مقابل توماس ایپ از سوئیس پیروز شد. وی در دور بعد با نتیجه 6 بر صفر و ضربه فنی مقابل رومن براوو یانگ از مکزیک مغلوب شد و و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله یک چهارم نهایی مقابل حریف کره شمالی، مومنی از دور رقابت ها کنار رفت.
وزن ۷۴ کیلوگرم:
یونس امامی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 6 بر صفر مقابل هرایر علیخانیان از ارمنستان به پیروزی دست یافت. وی در دور سوم با نتیجه 3 بر 1 سنور دمیرتاش از ترکیه را مغلوب کرد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. امامی در این مرحله با نتیجه 11 بر 4 مغلوب کوتا تاکاهاشی از ژاپن شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال، نماینده کشورمان به گروه بازنده ها راه یافت. وی در این گروه با برنده کشتی میان نماینده کره شمالی با بلاروس و الباکیدزه از گرجستان مبارزه می کند و در صورت پیروزی به دیدار رده بندی راه خواهد یافت. تا مقابل تیموراز سالکازانوف از اسلواکی قرار بگیرد.
وزن ۷۹ کیلوگرم:
محمد نخودی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه 4 بر صفر میشل لابرویلا از پورتوریکو را مغلوب کرد. وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه 2 بر 1 واسیلی میخایلوف از اوکراین را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. نخودی برای فینالیست شدن با جورجیوس کوگیومتسیدیس از یونان مبارزه کرد. نخودی در این دیدار با نتیجه 8 بر 3 مغلوب گئورگیوس کوگیومتسیدیس از یونان شد و به دیدار رده بندی رفت. برنده کشتی گیران ژاپن، چین و آذربایجان، حریف نخودی در این دیدار خواهد بود.
وزن ۹۲ کیلوگرم:
امیرحسین فیروزپور پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 7 بر صفر احمد باتایف از بلغارستان را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 7 بر 2 باتیربک تساکولوف از اسلواکی را شکست داد و به نیمه نهایی رسید. فیروز پور در این مرحله با نتیجه 11 بر 6 مغلوب امانالله گاجیماگومدوف از روسیه شد و به دیدار رده بندی رفت.