جوبایدن صهیونیستی با گزینه جنگ علیه ایران

کدخبر: 2364963

جوبایدن پس از شهادت مظلومانه سردار حاج قاسم سلیمانی به دستور دونالد ترامپ در پیامی وقیحانه نوشت: «سلیمانی سزاوار اجرای عدالت به خاطر جرائمش علیه سربازان آمریکایی و هزاران بی‌گناه در منطقه بود.

نسیم آنلاین ؛ علیرضا فقیهی راد: بالاخره پس از حاشیه های فراوان در یک انتخابات کاملا دوقطبی در حالیکه بسیاری از اعضای شاخص حزب جمهوریخواه هم از جوبایدن حمایت کردند، دونالد ترامپ با فاصله اندک از جوبایدن شکست خورد و حالا اگر اتفاق خاصی چون رای دیوان عالی آمریکا اتفاق نیفتد، جوبایدن رئیس جمهور آمریکا خواهد بود. اما در این بازه زمانی کوتاه از انتخاب جوبایدن دموکرات رسانه های زنجیره ای و بسیاری از شخصیت های سیاسی منتسب به اصلاح طلبان از آمدن جوبایدن ذوق زده شده و رسما برایش فرش قرمز پهن کرده اند.

لذا ضروری است برای آشنایی دقیق تر از شخصیت جوبایدن و جلوگیری از بزک کردن چهره او و تحریف واقعیت ، نگاهی به برنامه ها، اظهارات و سوابق وی داشته باشیم.

لازم باشد با ایران وارد جنگ خواهیم شد

در روزهایی که ایران و 1+5 در حال رسیدن به توافق نهایی و امضای برجام بودند، جو بایدن که معاون اوباما بود، در موسسه سیاست خاورنزدیک واشنگتن صحبت می‌کند، و با بیان اینکه وقوع جنگ با ایران امری «غیرقابل پیش‌بینی» است، گفت با این حال «در صورتی که لازم باشد، اتفاق خواهد افتاد. این ریسکی است که اگر ایران به سمت بمب حرکت کرد، ما باید بپذیریم.»

جوبایدن به استقرار کشتی‌های جنگی نیروی دریایی آمریکا برای محافظت از کشتی‌های آمریکایی در خلیج‌فارس به دنبال توقیف کشتی «مرسک» به دلایل حقوقی در آب‌های خلیج‌فارس توسط ایران اشاره می کند و می گوید: «ما آماده استفاده از زور هستیم. فقط کافی است به اخباری که امشب درباره آنچه که ما در تنگه‌‌ها صورت دادیم، گوش دهید.»

جوبایدن در ادامه با رد خواسته‌های ایران برای لغو فوری تحریم‌ها در توافق نهایی هسته‌ای، خواستار دسترسی به تأسیسات نظامی ایران می شود و می گوید: «ما نه تنها سخت‌ترین نظام تحریم در تاریخ را (علیه ایران) کنار هم قرار دادیم بلکه فراگیرترین تحریم‌ها علیه ایران را ایجاد کردیم.»

جوبایدن: عدالت در حق سلیمانی اجرا شد

جوبایدن پس از شهادت مظلومانه سردار حاج قاسم سلیمانی به دستور دونالد ترامپ در پیامی وقیحانه نوشت: «سلیمانی سزاوار اجرای عدالت به خاطر جرائمش علیه سربازان آمریکایی و هزاران بی‌گناه در منطقه بود. او از ترور حمایت کرد و آشوب را گسترش داده است... هیچ آمریکایی ای در مرگ قاسم سلیمانی عزاداری نمی کند. او مستحق بود برای جنایاتش علیه نیروهای آمریکایی و هزاران بیگناه منطقه در برابر قانون بایستد...»

بایدن به دنبال برجام موشکی و منطقه ای

شهریور ماه جو بایدن در یادداشتی با عنوان «راه‌های هوشمندانه برای سخت گیری بر ایران» که در پایگاه خبری شبکه CNN منتشر شد، با انتقاد از سیاست ترامپ که موجب ایجاد فاصله بین آمریکا و کشورهای اروپایی شده است، می‌نویسد : «راه هوشمندانه و حساب شده دیگری برای سخت گیری علیه ایران وجود دارد. ترامپ نزدیک‌ترین متحدان و دوستان ما را نادیده گرفت و به تنهایی از توافقی که چشم و گوش را در درون برنامه هسته‌ای ایران قرار می‌داد دور شد و خیلی خوب و با اطمینان کافی مسیر دسترسی ایران به سلاح هسته‌ای را مسدود می‌کرد فاصله گرفت.»

جو بایدن در ادامه راهبرد خود در قبال ایران را به طور مختصر در سه محور ارائه می‌دهد و می‌نویسد: «خبر خوب این است که بدانیم یک راه بهتر هم هنوز باقی است و این همان چیزی است که می‌خواهم به عنوان یک رئیس جمهور انجام دهم. نخست این که من تعهدی بی‌نقض را خواهم داد که از دسترسی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری خواهم کرد.

دوم این که به تهران مسیر قابل اطمینانی را برای بازگشت به دیپلماسی پیشنهاد خواهم داد. اگر ایران به تعهدات دقیق توافق هسته‌ای بازگشت، آمریکا نیز به توافق به عنوان نقطه شروعی برای دنبال کردن مذاکرات بعدی باز خواهد گشت. ما با متحدانمان برای تقویت و گسترش مفاد توافق هسته‌ای کار خواهیم کرد و همزمان به دیگر نگرانی‌ها نیز توجه خواهیم کرد. این اقدامات شامل اقدامی فوری برای آزادی آمریکایی‌ها بازداشتی در ایران و درخواست از این رژیم در ارتباط با توقف نقض همیشگی حقوق بشر از جمله اعدام کشتی گیر نوید افکاری طی هفته جاری و بازداشت اشتباه زندانیان سایسی مانند وکیل حقوق بشر، نسرین ستوده خواهد بود. ما همچنین اقداماتی را دنبال خواهیم کرد تا به شرکایمان برای کاهش تنش و پایان دادن به تنش‌های منطقه‌ای از جمله جنگ فاجعه بار یمن کمک کنیم. همچنین گام‌هایی را بر خواهم داشت تا اطمینان حاصل کنیم که تحریم‌های آمریکا مانع مقابله ایران با شیوع کووید-19 نخواهد داشت. همچنین در همان روز اول، قانون خفت بار ترامپ درباره ممنوعیت سفر که تعدادی از کشورهای عمدتاً مسلمان و برخی دیگر را هدف قرار داده بود، لغو خواهم کرد.

سوم این که ما به تلاش‌ها برای عقب راندن ایران از فعالیت‌های بی ثبات کننده که دوستان و شرکای ما را در منطقه تهدید می‌کند، ادامه خواهیم داد. همچنین با استفاده از توافق کمک‌های امنیتی آمریکا و اسرائیل که در زمان معاونت ریاست جمهوری من امضا شد، آمریکا از نزدیک با اسرائیل همکاری خواهد داشت تا اطمینان حاصل کند که تل آویو می‌تواند از خودش در برابر ایران و بازیگران نیابتی آن دفاع کند. ما همچنین به استفاده از تحریم‌های هدفمند علیه نقض حقوق بشر در ایران، حمایت این کشور از تروریسم و برنامه موشک‌های بالستیک ادامه خواهیم داد.»

قبل از این هم جو بایدن برخلاف بعضی از تصویرسازی‌های غلط رسانه‌ای، از تصمیم خود برای آنچه «تقویت» و «گسترش برجام» معرفی کرده خبر داده بود. یورونیوز در این خصوص می‌گوید : «بایدن همچنین به طرفداران خود وعده داده که با همکاری متحدان آمریکا نسبت به «تقویت» و «گسترش» برجام اقدام خواهد کرد.

جو بایدن اما در توضیح «تقویت و گسترش برجام» به شروط بعدی خود برای بازگشت به برجام که امتیاز دادن‌های منطقه‌ای و امنیتی است اشاره می‌کند و منظور خود از گسترش برجام را شفاف می‌کند: «در واقع او با اشاره تلویحی به کافی نبودن ابعاد فعلی برجام تاکید کرده که همزمان باید به طور موثرتری ایران را به عقب‌نشینی از اقدامات بی‌ثبات کننده در منطقه وادار کرد، اقداماتی که به گفته آقای بایدن در چارچوب توافق هسته‌ای، انجام آنها از سوی آمریکا و متحدانش مجاز شده بود.»

بایدن قبلاً هم در بخشی از برنامه‌های خود که روی وب‌سایتش قرار داد، گفته در صورت بازگشت به برجام، توافق را «تقویت» کرده و برخی مفاد آن را «تمدید» خواهد کرد. هدف از این گفته بایدن مبنی بر تمدید برخی مفاد همان بند موسوم به غروب برجام است که فعالیت‌های هسته‌ای ایران را تا سال 2025 محدود می‌کند و به نظر می‌رسد وی در پی تمدید سقف زمانی این محدودیت است.

جو بایدن که در دوره اوباما معاون او بود، حتی پس از توافق برجام گفته بود : «این توافق به معنای آن نیست که ما سایر تهدیدهای غیرهسته‌ای از جانب ایران را نادیده می‌گیریم. ما در دولت از تمامی اختیارات مورد نیاز برای تحریم ایران به واسطه حمایت از تروریسم، نقض حقوق بشر و برنامه موشکی داریم و ما از این اختیار استفاده می‌کنیم.»

2 مرداد ماه حزب دموکرات آمریکا نیز در سند رسمی چشم انداز 80 صفحه‌ای خود به توافق برجام اشاره کرده و می‌نویسد: «توافق هسته‌ای همیشه قرار بوده آغاز دیپلماسی ما با ایران باشد نه پایان آن. دموکرات‌ها از تلاش‌های جامع دیپلماتیک برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران و پرداختن به سایر فعالیت‌های تهدید کننده این کشور اعم از ستیزه‌جویی منطقه‌ای، موشک‌های بالیستیک و سرکوب‌گری داخلی حمایت می‌کنند.»

بایدن: من صهیونیست هستم

جو بایدن در گفتگو با شبکه اول تلویزیون اسرائیل می گوید : «من یک کاتولیک معتقد هستم، و مانند هر کاتولیک سرسختانه بر این اصل پای می فشارم که یک کاتولیک خوب قبل از آنکه مسیحی باشد، باید یک یهودی خوب باشد و من نیز پیش از آنکه مسیحی باشم خود را یک یهودی می دانم، و نه تنها این، بلکه افتخار دارم که بگویم که من یک صهیونیست هستم و به صهیونیست بودن خود افتخار می کنم و به وجود اسرائیل و ملی گرایی یهودیان سخت پای بندم.»

بایدن در فیلم زیر نیز مجدد به صهیونیست بودن خود افتخار می کند و می گوید: «وقتی سناتور جوانی بودم، می گفتم اگر یهوی بودم حتما صهیونیست می شدم. بعدها متوجه شدم صهیونیست هستم. برای صهیونیست بودن حتما لازم نیست یهودی باشی»

حمایت من از اسرائیل از درون من نشات می گیرد

جو بایدن چندی پیش در میان کارزار انتخاباتی درون حزبی دموکرات ها در واکنش به طرح چند سناتور دموکرات که از رقبای وی در انتخابات نیز محسوب می‌شدند، درباره مشروط کردن کمکهای آمریکا به رژیم صهیونیستی تاکید کرد که این طرح کاملا ظالمانه است و مشروط کردن کمکهای نظامی واشنگتن به تل آویو یک اشتباه بزرگ خواهد بود.

جو بایدن از حامیان اصلی اتحاد آمریکا و رژیم صهیونیستی است. در سال 2008 وی در «شورای دموکراتیک ملی یهودی» گفته بود، حمایت من از اسرائیل از دورن من نشات می‌گیرد، به قلب من می‌رود و در نهایت در مغز من تمام می‌شود.»

جوبایدن در سال 1986 نیز گفته بود: « دلیلی ندارد که بابت حمایت از اسرائیل عذرخواهی کنیم. این حمایت ۳ میلیارد دلاری بهترین سرمایه‌گذاری ما است. حتی اگر اسرائیلی وجود نداشت، آمریکا باید یک اسرائیل جدید اختراع می‌کرد تا منافع خود در منطقه را تامین کند.»

بایدن حامی حمله به عراق و افغانستان

جوزف رابینت بایدن پس از 11 سپتامبر سال 2001، از سیاست های دولت بوش برای حمله به افغانستان حمایت کرد و اعلام کرد که صدام حسین نیز تهدید بزرگی به شمار می رود. در سال 2002 بایدن اعلام کرد که صدام حسین تهدیدی برای امنیت ملی امریکا به شمار می رود که امریکا باید این تهدید را حذف کند. در ماه اکتبر سال 2002، بایدن از جمله سناتورهایی بود که به جنگ در عراق رای مثبت داد و مدت ها از برنامه اشغال عراق حمایت می کرد اما همواره این نکته را نیز یادآور می شد که جنگ عراق باید به جنگی بین المللی تبدیل شود و نیروهای بیشتری عازم عراق شوند.

حجم ویدیو: 930.58K | مدت زمان ویدیو: 00:00:34 دانلود ویدیو
ارسال نظر: