قاسمیان:
اکر قرار است کسی تکان جدی به اشتغال و اقتصاد کشور بدهد قالیباف است
هیج کس به اندازده قالیباف نه دغدغه اسیب های اجتماعی را دارد و نه احاطه دارد. دیگران را قانع کنید که اگر قرار است کسی تکان جدی به اشتغال و اقتصاد کشور بدهد قالیباف است.
به گزارش « نسیم آنلاین » به نقل از فارس حجتالاسلام غلامرضا قاسمیان در همایش بزرگ دختران دهه هفتادی در سالن شهدای هفت تیر به سخنرانی پرداخت.
محورهای سخنرانی قاسمیان بدین شرح است:
من چهار سال پیش از ایشان خوشم نمیامد. جلسه ای ساعت هفت صبح برایم کذاشتند، وقتی رفتیم مسوول جلساتشون گفت شما جلسه چهارم با اقای قالیباف هستید . تصورم این بود اجرا هماهنگی توافق ما هاهها طول می کشد ولی خارج ازانتظار من ، همه نهادهای مربوطه هماهنکی هایش انجام شد.فهمیدم که با مدیر متفاوت به لحاظ اجرایی روبرو هستم . ما سی سال کار جهادی کرده بودیم ولی هیج مسوولی حاضر نشده بود قرارگاه بزرکی ایجاد کند ، اما ایشان این کار را انجام داد. هیج کس به اندازده قالیباف نه دغدغه اسیب های اجتماعی را دارد و نه احاطه دارد به لحاظ سوابق نظامی و شهرداری دیگران را قانع کنید که اکر قرار است کسی تکان جدی به اشتغال و اقتصاد کشور بدهد قالیباف است . قالیباف همه کارهایی را که دیکران در عرض چهار سال می کنند او در عرض یک سال می کند . در دنیای شیمی ، فیزیک ، روحانیت ، نابغه داریم و قالیباف هم نابغه دنیای اجراست و هر صد سال، دو سه مدیر نابغه از این دست داریم و الان به زحمت می شه همانند ایشان را پیدا کرد.
در لیست خدمت برای شورای شهر ، تخصص های مختلف هستند .
شهر نیاز به ادم های سیاسی سیاست زده ندارد بلکه نیاز تخصص دارد .
در انتخابات شورای شهر باید لیستی رای داد.