اعضای شورای مرکزی جبهه پیروان با مراجع عظام تقلید قم دیدار می‌کنند

کدخبر: 934377

محسن کوهکن در گفتگو با «نسیم» با اعلام این خبر و با اشاره به ارتباط ارگانیک جبهه پیروان با علما و روحانیون افزود: در جلسه دیشب این جبهه برنامه‌ریزی‌هایی برای انجام دیدار با مراجع تقلید قم صورت گرفت

محسن کوهکن، عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتگو با «نسیم» با اشاره به جلسه شب گذشته این جبهه گفت: در این جلسه علاوه بر بحث و بررسی درخصوص مسائل سیاسی روز در خصوص دیدار با مراجع عظام تقلید قم نیز بحث‌های مطرح شد.

وی افزود: در این جلسه برنامه‌ریزی‌هایی برای دیدار اعضای شورای مرکزی با علما و مراجع قم صورت گرفت و در این زمینه‌ها نامه‌هایی به دفتر علما ارسال شده است که امیدواریم این دیدارها بزودی محقق شود.اعضای شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری با مراجع عظام تقلید قم دیدار می‌کننداعضای شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری با مراجع عظام تقلید قم دیدار می‌کننداعضای شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری با مراجع عظام تقلید قم دیدار می‌کنند.

ارسال نظر: