روانبخش: بهره سیاسی بردن از حادثه اسیدپاشی جرمی بزرگتر از خود حادثه است

کدخبر: 943807

عضو جبهه پایداری در گفتگو با «نسیم» افزود: برخی می‌خواهند انگشت اتهام در موضوع اسیدپاشی را به سمت جبهه مقابل خود بگیرند و فضا را برای انتخابات مجلس دهم به نفع خود مهیا کنند

قاسم روانبخش، عضو جبهه پایداری در گفتگو با «نسیم» با اشاره به وقایع ناگوار اسیدپاشی‌های اخیر اظهار داشت: علیرغم اینکه برخی فکر می‌کنند دسترسی به اطلاعات در شرایط حال دنیا راحت است باید بدانند دستیابی به اطلاعات درست بسیار مشکل است.

وی در ادامه افزود: رسانه‌هایی که غالبا در اختیار برخی گروه‌های خاص قرار دارند با بزرگ کردن برخی تیترها قصد بزرگ کردن برخی وقایع کوچک و شخصی دارند یا تلاش می کنند از چیزی که نبوده یک مسأله حیاتی بسازند.

روانبخش با بیان اینکه در این فضای رسانه‌ای و نبود اطلاعات درست، کار برای رسانه‌های مومن و انقلابی بسیار سخت و دشوار است اظهار داشت: این اتفاق گرچه اتفاق زشتی است اما جزو مسائلی است که با اهداف خاص انجام شده است، رسانه‌های وابسته به دولت آن را بزرگ کردند و این اتفاق را به طرح مهم امر به معروف و نهی از منکر که در مجلس در حال رأی گیری است مرتبط دانستند.

وی وقوع این اتفاقات را ناشی از توسعه منکر در جامعه دانست و افزود: اگر در سالهای قبل طرح امر به معروف و نهی از منکر مورد توجه قرار می‌گرفت اکنون شاهد رواج این اتفاقات نبودیم اما برخی سعی دارند در این فضا به شایعه پراکنی و دروغ بپردازند تا از تصویب طرح امر به معروف و نهی از منکر در مجلس شورای اسلامی جلوگیری کنند.

عضو جبهه پایداری با تأکید بر اینکه این یک برنامه از پیش تعیین شده بود افزود: نماینده دولت در مجلس با کلیات این طرح مخالفت داشت و اکنون رسانه‌های غربی همراه با برخی رسانه‌های داخلی و شبکه‌های اجتماعی به دنبال ایجاد تحریکات منفی در جامعه هستند تا با این طرح مقابله کنند.

روانبخش این برنامه را یک امر از پیش تعیین شده عنوان کرد و تصریح کرد: اکنون شرایطی پیش آمده که مذاکره ایران با 1+5 دارد از برخی خطوط قرمز عبور می‌کند و این دست اتفاقات بهانه‌ای هستند برای منحرف کردن اذهان عمومی جامعه تا از اهمیت موضوع هسته‌ای کاسته شود.

این فعال اصولگرا ضمن محکومیت و تأسف بار خواندن این اسیدپاشی‌ها و ابراز همدردی با آسیب دیدگان ، موضوع اسیدپاشی و حتی برخی قتل‌ها را یک فاجعه اجتماعی دانست و خاطر نشان کرد: همواره در جامعه ما اینگونه اتفاقات با وجود ناگواری فراوان در حال رخ دادن است اما اینکه برخی سعی دارند این اسیدپاشی‌‌ها را سیاسی جلوه دهند و آن را به گردن نظام بیاندازند این جرمی بزرگتر از فعل اسیدپاشی است.

وی ادامه داد: بعید نیست که برخی بخواهند مشابه اتفاقات دروران اصلاحات را زنده کنند تا انگشت اتهام را به سمت جبهه مقابل خود بگیرند تا مسئله هسته‌ای تحت الشعاع قرار گیرد و فضا را برای انتخابات دهمین دوره مجلس به نفع خود مهیا کنند.

روانبخش در پایان یادآور شد: پیگیری این مسأله بر عهده وزارت کشور و نیروی انتظامی است تا امنیت را در جامعه بازگردانند و با عاملان آن برخوردی جدی کنند اما آنچه مهم است پیگیری دستگاه‌های مربوطه درخصوص این موضوع است تا عامل بروز این اتفاقات را پیدا و به جرائم آنان رسیدگی کنند.

ارسال نظر: