تقوی: رسانه‌ها با اسم و رسم فتنه‌گران را به مردم بشناسانند

کدخبر: 965414

عضو جامعه روحانیت مبارز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه تهران افزود: کسی که در فتنه بوده، محکوم شده و زندان رفته نباید در مسئولیتی قرار گیرد و میراث شهدا در اختیارش قرار داده شود

به گزارش خبرنگار «نسیم»، مهم‌ترین عناوین صحبت‌های حجت‌الاسلام تقوی، عضو جامعه روحانیت مبارز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمه تهران بدین شرح است:

  • هیچ فتنه‌گری عریان به میدان نمی‌آید اما زیر این شعارهای زیبا زهر کشنده‌ای وجوددارد. زمانی که دامن فتنه برچیده شود برای خیلی ها مشخص می‌شود که ماهیت این چه بوده است.
  • مسائل و جریانات متعددی دست به دست هم می‌دهند تا فتنه ایجاد شود. بسیاری از فتنه‌ها یک سرشان در خارج است و یک سرشان در داخل است. مولفه دوم فعال شدن عناصر قدرت‌طلب در چارچوب خواسته‌های دشمن است. سوم هنجارشکنی و عبور از مرزهای قانونی، اردوکشی خیابانی آتش زدن و حمله به مراکز مختلف کشور است.
  • فتنه دارای چند لایه هست که به صورت کلی می‌توان به دو بخش تقسیم کرد. لایه‌های بیرونی و درونی به یک عبارت دیگر لایه های درونی به دو دسته تقسیم می شوند لایه های روی صحنه و لایه های پشت صحنه.
  • امیدوارم روزی اسناد فتنه 88 منتشر شود و دست پشت پرده عده‌ای ظاهر شود. لایه‌های زیرین فتنه آنهایی که پشت صحنه هستند را باید شناسایی کرد و محور اصلی فتنه همان هایی هستند که در پشت صحنه هستند که خیلی ها آنها را نمی‌شناسند.
  • فتنه بستری می‌خواهد تا شکل بگیرد، مثل یک بذر که وقتی کشاورز آن را می‌افشاند اول روی زمین مطالعه می‌کند که آیا این زمین قابلیت پرورش این بذر را دارد یا خیر. بذری در شوره‌زار نباید افشاند بنابراین فتنه‌ها و این پدیده‌های اجتماعی و آشوب‌ها در جامعه یک بستر به وجود می‌آورند و بعد فتنه شکل می‌گیرد. بستر سازی را باید مراقبت کرد.
  • مردم باید هوشیار باشند بسترسازی فتنه خود یک مسئله بسیار مهمی است. هر فتنه ای در بستر مناسبی از پیش ساخته شده پرداخته می‌شود و سپس به صورت یک جریان اجتماعی خودنمایی می‌کند.
ارسال نظر: