جلالی: در حزب رهروان بیشتر از پشتیبانی لاریجانی برخوردار خواهیم بود
رئیس فراکسیون رهروان ولایت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هنوز درخواستی مبنی بر دریافت مجوز به وزارت کشور داده نشده و ما در حال کار کردن بر روی یک موضوع هستیم
به گزارش خبرنگار «نسیم»، کاظم جلالی رئیس فراکسیون رهروان ولایت در جمع خبرنگاران با اشاره به تشکیل حزب رهروان گفت: هنوز درخواستی مبنی بر دریافت مجوز به وزارت کشور داده نشده است و ما در حال کار کردن بر روی یک موضوع هستیم.
وی همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه عنوان شده است که از اعضای هیئت دولت در هیئت مؤسس حزب رهروان حضور خواهند داشت گفت: این خبر صحت ندارد هنوز هیئت مؤسسی تشکیل نشده است که از اعضای هیئت دولت در آن حضور داشته باشند.
جلالی همچنین گفت: هنوز مشخص نیست آقای لاریجانی به عنوان عضو رسمی حضور داشته باشند یا پشتیبانی کن اما نظر ما این است که گزینه دوم از احتمال بیشتری برخورار است.
وی ادامه داد: ما بیشتر از پشتیبانی آقای لاریجانی برخوردار خواهیم بود با ایشان هم که مشورت کردهایم وی تاکید دارند که این سرمایه به وجود آمده باید حفظ شود.