راهنمای ثبت تغییرات شرکت

کدخبر: 2367794

کسانی که شرکتی را ثبت می کنند، بعد از مدتی به دنبال ایجاد تغییراتی در آن هستند. اگر شما هم به دنبال اطلاعاتی در رابطه با روند تغییرات در شرکت هستید، ادامه این مطالب را از دست ندهید و با ما همراه باشید.

نسیم آنلاین : کسانی که شرکتی را ثبت می کنند، بعد از مدتی به دنبال ایجاد تغییراتی در آن هستند. اگر شما هم به دنبال اطلاعاتی در رابطه با روند تغییرات در شرکت هستید، ادامه این مطالب را از دست ندهید و با ما همراه باشید.

تغییرات شرکت

به نقل از وب سایت ثبتینو؛ ثبت تغییرات شرکت اینگونه تعریف می شود که: همه چیز، همیشه در حال تغییر است. این تغییرات در مورد شرکت ها هم اتفاق می افتد. ممکن است از نظر اقتصادی شرایط طوری پیش برود که مجبور به تغییراتی در شرکت خود شوید. یا حتی ممکن است سیاست های کاری و شخصی تان تغییر کند و خواهان تغییراتی در شرکت باشید.

گاهی تغییراتی در چارچوب اولیه شرکت باعث می شود شرکت سرپا بماند یا رشد بیشتری داشته باشد. برخی از تغییرات به وجود آمده لازم است که ثبت شوند. عدم اطلاع از این تغییرات یا عدم ثبت به موقع آن ها می تواند دردسرساز شود و برای فعالیت های شرکت، محدودیت های ریز و درشتی ایجاد کند.

بسیاری از تغییرات تنها هنگامی می تواند اعمال شود که به تصویب مجمع عمومی فوق العاده و یا هیات مدیره برسد. این تغییرات باید بر اساس قانون تجارت، حتما به ثبت برسند. برای ثبت تغییرات شرکت باید صورتجلسه ای تدوین و تکمیل شود.

قبل از این که سامانه الکترونیکی برای انجام این امور طراحی شود، افراد می بایست به صورت حضوری به مراجع مربوطه مراجعه می کردند یا مدارک از طریق پست ارسال می شد، این روش زمان و هزینه زیادی در بر داشت. امروزه با وجود اینترنت و وب سایت های مراکز، شما می توانید به راحتی مراحل ثبت تغییرات شرکت را دنبال کنید.

در ابتدا باید به این موضوع مهم توجه داشته باشی که تغییرات در هر شرکتی می تواند با دیگری متفاوت باشد. برای آن که بتوانید مراحل ثبت تغییرات شرکت را به طور کامل پشت سر بگذارید، نیاز دارید که در همان ابتدا تغییات اعمال شده را در شرکت خود به تصویب برسانید.

برای این کار به جلسه هایی نیاز دارید که هر جلسه متناسب با موضوع تغییر با دیگری تفاوت هایی دارد و به همین دلیل نمی توانیم در رابطه با آن با قطعیت صحبت کنیم، زیرا به شرایط شما بستگی دارد.

انواع تغییرات شرکت

تغییرات یک شرکت می تواند موضوعات مختلف و متنوعی داشته باشد و مسلما زمان کافی برای توضیح همه موارد آن نداریم، اما مهم ترین و اصلی ترین تغییرات یک شرکت را در ادامه شرح خواهیم داد تا با این موضوع آشنا شوید.

  • تغییر در اساسنامه: این موضوع می تواند شامل تغییر در آدرس، تغییر در بندی از اساسنامه، تغییر در موضوع فعالیت و... باشد.
  • تغییر در میزان سهام: در بعضی از موارد شاهد این هستیم که شریکی به جمع شما اضاف می شود، یا شریکی جمع شما را ترک می کند، در این موارد میزان سهم هر کسی تغییر می کند.
  • تغییر حق امضای شرکت: در این حالت شاهد این هستیم که مدیرهای یک شرکت یا افرادی که حق امضای دارند تغییر می کند، یا مدت مدیریت مدیران تمدید می شود.

در مطالب بالا اصلی ترین مواردی که نیاز به ثبت تغییرات شرکت دارید را بیان کردیم. نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که تغییرات یک شرکت باید در چارچوب اساسنامه آن شرکت باشند، به همین دلیل به شما توصیه می کنیم که قبل از اقدام برای ثبت تغییرات مورد نظر خود، اساسنامه را با دقت مطالعه کنید تا در ادامه با مشکلی رو به رو نشوید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت تغییرات شرکت

برای ثبت تغییرات در یک شرکت هم مانند هر کار دیگری به یک سری مدارک نیاز دارید و اطلاع از این مدارک باعث می شود که زمان کمتری را برای این روند نیاز داشته باشید. از این رو د ادامه این مدارک را بیان می کنیم.

  • صورت جلسه ای که اعضای اصلی آن را امضا کرده باشند (همانطور که گفتیم تغییرات در یک شرکت باید در ابتدا در خود آن شرکت به تصویب برسد و برای این کار باید صورت جلسه در یکی از جلسات مجمع عمومی عادی، مجمع عمومی فوق العاده یا هیئت مدیره به امضا برسد)
  • ارائه کپی مدارک هویتی اعضای اصلی شرکت هم الزامی است.
  • اساسنامه شرکت
  • روزنامه رسمی تاسیس شرکت خود را هم ارائه دهید.
  • در صورتی که در گذشته شرکت شما باز هم تغییراتی داشته است، روزنامه رسمی آخرین تغییرات را هم ارائه دهید.

نکات مهم ثبت تغییرات شرکت

در ابتدا که به شما توصیه می کنیم ثبت تغییرات یک شرکت را به کارشناسی متخصص بسپارید تا نگرانی بابت مراحل انجام این کار نداشته باشید، در ادامه نکات مهمی که باید به آن توجه داشته باشید را بیان می کنیم.

  • برای تحویل مدارک تنها سه روز فرصت دارید، پس از همان ابتدا مدارک خود را جمع آوری کنید، تا دچار مشکل نشوید.
  • ثبت تغییرات یک شرکت معمولا ده روز کاری به طول می انجامد، این مدت زمان برای تائید کارشناس اداره ثبت است.
  • برای امضای صورت جلسه ها نیازی نیست که همه اعضای شرکت موافق باشند، بلکه با امضای حداکثری هم می توانید تغییرات مورد نظر خود را اعمال کنید.

مراحل ثبت تغییرات شرکت

با توجه به مطالب گفته شده در بالا می توان به مراحل انجام این کار پی برد، اما برای آگاهی بیشتر مخاطب این موضوع را در ادامه توضیح می دهیم.

  • در ابتدا تصمیم خود را با اعضای شرکت در میان بگذارید، جلسه مورد نظر را تنظیم کنید و صورت جلسه را حداکثر اعضا امضا کنند.
  • در سامانه ثبت نام کرده و صورت جلسه را به همراه دیگر مدارک مورد نیاز به اداره ثبت تحویل دهید.
  • کارشناس های مربوطه پرونده شما را بررسی می کنند و در صورتی که ایرادی در آن وجود داشته باشد، باید آن را رفع کنید.
  • در صورتی که مدارک و پرونده مشکلی نداشته باشد، تغییرات در شرکت شما اعمال خواهد شد.
  • در نهایت باید تغییرات اعمال شده در روزنامه منتشر کنید.

هزینه ثبت تغییرات شرکت

همه ما برای انجام هر کاری به دنبال راهی هستیم که از هزینه های انجام آن کار مطلع شویم و به همین دلیل قصد داریم در ادامه مطالبی را در رابطه با این هزینه ها برای شما شرح دهیم. اصلی ترین عاملی که بر روی هزینه ها تاثیر می گذارد این است که خود شما برای ثبت این تغییرات اقدام می کنید یا از شرکتی می خواهید که این کار را برای شما انجام دهد؟

به این موضوع توجه داشته باشید که اگر تجربه کافی در این موضوع دارید، یا می توانید از راهنمایی های شخصی استفاده کنید، خود شما هم می توانید این تغییرات را به ثبت برسانید، در غیر این صورت به شما پیشنهاد می کنیم که این کار را به کارشناسی متخصص و با تجربه بسپارید تا نگرانی نداشته باشید.

هزینه ای که به عنوان دستمزد به شرکت خدماتی پرداخت می کنید و هزینه روزنامه اصلی ترین هزینه های ثبت شرکت هستند. باید به این موضوع توجه کنید که هزینه روزنامه هم با توجه به

  • اندازه قلمی که انتخاب می کنید.
  • اندازه کادر مورد نظر خود
  • رنگی یا سیاه و سفید بودن آگهی

مشخص می شود که برای هر کسی با دیگری تفاوت هایی دارد و از 154 هزار تومان شروع می شود.

در نهایت باید بگوییم که اگر به دنبال یک شرکت معتبر هستید که با کمترین هزینه ممکن بهترین و با کیفیت ترین خدمات را به شما ارائه دهد، همین الآن با کارشناس های ثبتینو تماس بگیرید.

ارسال نظر: