جاماندگان غمگین از شاد

کدخبر: 2368528

دانش آموزان تنها مدرسه کوهمره نودان در شهرستان کوه چنار فارس از تحصیل آنلاین محرومند و بعد از اینکه از مسئولان دولتی نا امید شده اند حالا از خیران می خواهند به آنها کمک کنند.

شیوع کرونا تمام جنبه‌های زندگی مردم در کشور را تحت تأثیر قرار داده و در این میان دانش آموزان به دلیل برنامه آموزشی آنلاین با دشواری‌های بسیاری روبرو شده اند.

مدرسه شهید یزدانپرست روستای تنگ شیب تنها مدرسه عشایری بخش کوهمره نودان در شهرستان که چنار استان فارس است که با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کند.

نبود امکانات اولیه بهداشتی که پیش از این به آن پرداخته شده بود با حمایت خیرین، فرمانداری و متولیان تا حدودی برطرف شده اما همچنان دانش آموزان این مدرسه به دلیل نبود امکانات سخت افزاری امکان استفاده از سیستم آنلاین آموزشی را ندارند.

کریم ایزدی فعال فرهنگی و رسانه‌ای با بیان اینکه این مدرسه عشایری همچنان دچار مشکلات آموزش آنلاین است، گفت: ۱۴ دانش آموز این مدرسه در پایه‌های مختلف ابتدایی در یک کلاس درس می‌خوانند.

ایزدی با اشاره به فعالیت معلم مدرسه بصورت حضوری در کلاس گفت: انصاری معلم دلسوز این مدرسه با هماهنگی آموزش و پرورش عشایری و با قبول مسئولیت همچنان کلاس را برگزار می‌کند.

این فعال فرهنگی با اشاره به مشکلات این دانش آموزان افزود: نداشتن امکانات مالی برای تهیه تبلت باعث شده تا این دانش آموزان در کلاس درس حاضر شوند و کمک‌هایی که در خصوص تأمین ماسک و پک بهداشتی از سوی مهندس نوذری و سایر خیرین صورت گرفته بود به دلیل مصرفی بودن ماسک نیاز به تأمین مجدد دارد.

ایزدی با بیان اینکه تحصیل این دانش آموزان تنها به مدد معلم و مدیر این مدرسه ادامه دارد، افزود: اگر این همت و دلسوزی نبود مسلماً این دانش آموزان چاره‌ای جز خانه نشینی نداشتند و با توجه به شرایط دشوار کرونا تهیه تبلت و یا سخت افزار مناسب جهت ادامه تحصیل این کودکان امری ضروری است.

حالا دانش آموزان این مدرسه از خیران تقاضا دارند تبلت مورد نیاز آنها را تأمین کنند تا در این روزهای کرونایی آنها نیز از آموزش غیر حضوری بهره ببرند.

تهیه تبلت بر عهده آموزش و پرورش نیست

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش فارس در خصوص تهیه تبلت برای دانش آموزان محروم گفت: تهیه تبلت در اختیار آموزش و پرورش نیست هرچند در مهر ماه با برپایی جشن شور عاطفه‌ها با همکاری کمیته امداد حدود ۶۷۰۰ تبلت تهیه شد که توسط کمیته امداد در مناطق محروم توزیع شده است.

حمید شعبانی افزود: ملاک آموزش برنامه‌های آموزشی شبکه‌های صدا و سیماست که بصورت سراسری قابل دسترسی است، در مدت اخیر تعداد زیادی تبلت و گوشی تلفن همراه توسط معلمان، خیرین و ارگان‌های مختلف تهیه شده که به مناطق محروم اختصاص یافته اما به دلیل تعدد دانش آموزان مسلماً این تعداد جوابگوی نیاز آموزشی ما نیست.

وی افزود: راهکارهای آموزشی دیگری همانند تهیه درس نامه و یا برگزاری کلاس‌های حضوری در مناطق مورد تأیید ستاد ملی کرونا در حال انجام است

وی با اشاره به قرار گرفتن استان فارس به عنوان استان هدف در طرح وزارت آموزش و پرورش کشور گفت: به دلیل تعدد دانش آموزان مقرر شده تا مدارسی به عنوان پایلوت انتخاب و از طریق جمع آوری کمک‌های استانی همچنین اختصاص سهمیه استان‌های با نیاز کمتر، توجه بیشتری به دانش آموزان استان فارس شود.

محرومیت دانش‌آموزان از دسترسی به برنامه شاد بدلیل عدم توانایی تهیه موبایل باعث شده کلاس‌ها با مجوز آموزش و پرورش عشایر سیار فارس و با مسئولیت مدیر مدرسه تا اطلاع ثانوی بصورت حضوری برگزار شود و حالا نوبت مسئولان امر است که به کمک این دانش آموزان بیایند.

«خبرگزاری مهر»

ارسال نظر: