این جنگ ادامه دارد

کدخبر: 2384129
خبرنگار:

نسیم‌آنلاین: اگرچه جنگ ایران با اسرائیل و آمریکا در قسمت نظامی آن فعلاً به آتش‌بس رسیده اما در بعد رسانه‌ای و عملیات روانی همچنان در جریان است. رئیس جمهور آمریکا که پس از آتش‌بس اعلام کرده بود که بخشی از تحریم‌های ایران را برخواهد داشت، دیشب حرف‌های جدیدی زده است.

ترامپ که ظاهراً از پیام رهبر انقلاب مبنی بر پیروزی ایران در جنگ عصبانی بود اعلام کرد که به خاطر صبحت‌های رهبر ایران، تحریم‌ها را برنمی‌دارد. او با این کار به یکی از نقاط قوت ایران در این جنگ - یعنی حمایت گسترده مردم از رهبری و نیروهای نظامی- حمله کرده و قصد دارد رهبر انقلاب را عامل رفع نشدن تحریم‌ها معرفی کند و بین مردم و ایشان فاصله ایجاد کند.

طبیعتاً اگر اسرائیل و آمریکا برنده جنگ ۱۲ روزه اخیر بوده‌اند، صحبت‌های رهبر ایران نباید تأثیری در پیروزی آن‌ها داشته باشد. با توجه به حجم عملیات روانی در جنگ اخیر می‌توان این طور نتیجه گرفت که دشمنان مردم ایران روی این بعد از جنگ و نتایج آن حساب ویژه‌ای باز کرده‌اند.

ارسال نظر: