حادثه مرگبار در معدن کرومیت اسفندقه ارزوئیه کرمان؛ یک کارگر جان باخت
یک حادثه مرگبار در معدن کرومیت اسفندقه شهرستان ارزوئیه در استان کرمان یک کارگر را به کام مرگ کشاند و یک نفر دیگر را مصدوم کرد. علت اولیه حادثه، سقوط سنگ در یکی از تونلهای معدن اعلام شده و بررسیهای نهایی در دست انجام است.
نسیمآنلاین: به گزارش خبرگزاری ایرنا، رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارزوئیه، امین امینیزاده، اعلام کرد که این حادثه صبح روز دوشنبه در یکی از تونلهای معدن رخ داده است. وی افزود: «علت اولیه حادثه، سقوط سنگ در تونل معدن بوده که منجر به آسیب شدید و فوت یکی از کارگران شد.»
مصدوم این حادثه نیز به سرعت به مراکز درمانی منتقل شده و تحت مراقبت پزشکی قرار دارد.
امینیزاده تاکید کرد که علت نهایی و دقیق حادثه پس از بررسیهای کارشناسی مشخص و اعلام خواهد شد.
معدن اسفندقه در فاصله ۳۵۰ کیلومتری مرکز استان کرمان واقع شده و عمده تولید آن کرومیت است. این معدن از جمله منابع مهم کرومیت در استان کرمان به شمار میرود و پیش از این نیز به دلیل خطرات کاری در تونلهای معدنی، بر ایمنی کارکنان تاکید شده بود.