آغاز واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری با احکام جدید و متناسب‌سازی ۳۰ درصدی

کدخبر: 2388026

معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری از آغاز واریز حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۵ به حساب ۱.۹ میلیون بازنشسته و ذینفع خبر داد. در احکام جدید، افزایش ۲۰ درصدی سنواتی، مبلغ ثابت ۲۷.۵ میلیون ریال فوق‌العاده خاص و سومین مرحله متناسب‌سازی حقوق اعمال شده است.

نسیم‌آنلاین: حشمت‌اله سلیمانی، معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری، اعلام کرد واریز حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۵ از امروز دوشنبه ۳۱ فروردین آغاز شده و تا فردا سه‌شنبه ادامه خواهد داشت. این پرداخت شامل یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از بازنشستگان و ذینفعان کشوری و همچنین بازنشستگان گروه فولاد می‌شود.

وی با اشاره به تغییرات در احکام جدید تصریح کرد در حقوق فروردین ماه، علاوه بر اعمال افزایش ۲۰ درصدی سنواتی نسبت به حقوق اسفند سال گذشته، مبلغ ثابت ۲۷ میلیون و ۵۴۰ هزار ریال به عنوان فوق‌العاده خاص نیز لحاظ شده است.

همچنین سومین و آخرین سال اجرای متناسب‌سازی حقوق برنامه هفتم پیشرفت (۳۰ درصد سوم از ۹۰ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های شاغل همتراز) در این ماه اعمال شده است.سلیمانی خاطرنشان کرد در احکام جدید، اعمال متناسب‌سازی و ضریب سال ۱۴۰۵ به صورت جداگانه محاسبه شده تا شفافیت کامل در پرداخت‌ها برقرار باشد.

ارسال نظر: