کشف لاشه پلنگ ماده نابالغ با شکستگی جمجمه در چمستان نور
ادارهکل حفاظت محیط زیست مازندران از کشف لاشه یک پلنگ ماده نابالغ ۱.۵ ساله در بخش چمستان شهرستان نور خبر داد. بررسی اولیه نشاندهنده شکستگی وسیع جمجمه در ناحیه فرونتال است و به دلیل تجزیه شدید بافتی ناشی از گرما، امکان کالبدگشایی کامل وجود ندارد.
نسیمآنلاین: ادارهکل حفاظت محیط زیست مازندران در صبح یکشنبه ۲۶ مرداد از کشف لاشه یک قلاده پلنگ در بخش چمستان شهرستان نور خبر داد. بر اساس گزارش جوامع محلی، لاشه حیوان بلافاصله پس از مشاهده به مأموران یگان حفاظت محیط زیست اطلاع داده شد.
ماموران اجرایی محیط زیست شهرستان نور با حضور در محل و انجام بررسیهای اولیه، لاشه را به مرکز نگهداری و تیمار حیات وحش سمسکنده منتقل کردند. دامپزشک معتمد اعلام کرد به دلیل گذشت چند روز از مرگ حیوان و تأثیر گرمای هوا، لاشه دچار تجزیه شدید بافتی شده و امکان کالبدگشایی کامل و بررسی دقیق اندامهای داخلی وجود ندارد.
در بررسی ظاهری لاشه مشخص شد:
· شکستگی وسیع در ناحیه فرونتال جمجمه
· پلنگ تلفشده یک ماده نابالغ حدوداً ۱.۵ ساله است.
ادارهکل حفاظت محیط زیست مازندران ضمن ابراز تأسف از این رخداد، تأکید کرد بررسیهای میدانی برای شناسایی علل مرگ و پایشهای حفاظتی در منطقه در دستور کار قرار دارد.