ثبت‌نام 5.2 میلیون نفری برای 73 هزار خودرو؛ شانس برنده شدن به کمتر از 1.5 درصد رسید

کدخبر: 2385592

در هشتمین دوره فروش ایران‌خودرو، تا این لحظه بیش از ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر برای خرید ۷۳ هزار دستگاه خودرو ثبت‌نام کرده‌اند که شانس برنده شدن هر متقاضی را به کمتر از ۱.۵ درصد کاهش داده است. ثبت‌نام تا ساعت ۲۴ امشب ادامه دارد.

نسیم‌آنلاین: بر اساس آخرین آمار منتشر شده از هشتمین دوره فروش ایران‌خودرو، تا این لحظه بیش از ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر برای خرید تنها ۷۳ هزار دستگاه خودرو در سامانه این شرکت ثبت‌نام کرده‌اند.
با توجه به تداوم ثبت‌نام تا ساعت ۲۴ امشب (سیزدهم مهر ۱۴۰۴)، پیش‌بینی می‌شود شانس برنده شدن هر متقاضی به حدود ۱ درصد کاهش یابد که به معنای برنده شدن تقریباً یک نفر از هر ۷۰ نفر است.
ویژگی‌های کلیدی این دوره از فروش
این طرح فروش، ویژه سه گروه است:
· متقاضیان عادی (بدون نیاز به افتتاح حساب وکالتی)
· مشمولان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
· متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
حذف شرط افتتاح حساب وکالتی برای متقاضیان عادی، یکی از دلایل اصلی افزایش چشمگیر تعداد ثبت‌نامی‌ها در این دوره عنوان شده است.
محصولات قابل عرضه و شرایط فروش
خودروهای قابل عرضه در این دوره شامل مدل‌های پژو ۲۰۷، تارا، سورن، دنا و رانا پلاس هستند که در سه قالب مختلف به فروش می‌رسند:
· فروش فوری: با موعد تحویل ۳۰ روزه
· فروش فوق‌العاده: با موعد تحویل ۹۰ روزه
· پیش‌فروش: با موعد تحویل حداقل چهار ماه پس از انعقاد قرارداد
زمان‌بندی و نحوه اطلاع‌رسانی نتایج
· مهلت ثبت‌نام: تا ساعت ۲۴ امشب (۱۳ مهر ۱۴۰۴) از طریق سامانه ikcosales.ir
· قرعه‌کشی: قرعه‌کشی اولویت‌بندی متقاضیان واجد شرایط، روز چهارشنبه ۱۶ مهر با حضور مراجع نظارتی برگزار می‌شود.
· اعلام نتایج: نتایج نهایی از طریق سامانه ایران‌خودرو به نشانی ikcopress.ir قابل مشاهده خواهد بود.
طبق اعلام ایران‌خودرو، هر متقاضی در این دوره فقط مجاز به انتخاب و ثبت‌نام برای یک دستگاه خودرو است.

ارسال نظر: