حمله به نیروهای امنیتی در جریان اعتراضات کوهدشت
شهادت یک بسیجی و مجروح شدن ۱۳ نیروی امنیتی در حوادث کوهدشت
در جریان اعتراضات شب گذشته (چهارشنبه ۱۰ دی) در شهرستان کوهدشت استان لرستان، یک بسیجی به نام امیرحسام خدایاریفرد به شهادت رسید و ۱۳ نفر از نیروهای حافظ امنیت مجروح شدند. رئیسکل دادگستری استان لرستان دستور تشکیل پرونده ویژه و پیگیری قضایی عاملان این حادثه را صادر کرده است.
نسیمآنلاین: سعیدپورعلی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان، در تشریح حوادث شب گذشته در کوهدشت، از شهادت یک بسیجی و مجروح شدن ۱۳ نیروی امنیتی خبر داد.
جزئیات حادثه:
· شهادت بسیجی: امیرحسام خدایاریفرد، اهل شهرستان کوهدشت، در جریان درگیریهای شب چهارشنبه ۱۰ دیماه به شهادت رسید.
· مجروحان: ۱۳ نفر از نیروهای حافظ امنیت شامل نیروهای انتظامی و بسیج مورد حمله قرار گرفته و مجروح شدند.
علت اعتراضات از دیدگاه مسئول استانی:
معاون سیاسی استانداری لرستان ریشه اعتراضات شب گذشته در برخی شهرستانهای استان را مسائل معیشتی و گرانی عنوان کرد و گفت دولت این صدا را شنیده و تدابیری اندیشیده است. وی فشارهای دشمن و تحریمهای ظالمانه را از دلایل اصلی وضعیت اقتصادی کنونی خواند.
واکنش قضایی:
در پی این حادثه، حجتالاسلام سعید شهواری، رئیسکل دادگستری استان لرستان، با صدور دستوری فوری:
· تشکیل پرونده قضایی ویژه برای این حوادث را دستور داد.
· بر بررسی دقیق، قانونی و برخورد قاطع و بدون اغماض با مسببان و عاملان تأکید کرد.
· از دادستان کوهدشت خواست با تعیین شعبه ویژه و انجام بررسیهای میدانی، رسیدگی به این پرونده را در اولویت جدی قرار دهد.
دستگاه قضایی استان لرستان اعلام کرده است با تمام توان برای شناسایی عوامل و اجرای عدالت اقدام خواهد کرد.