قیمت طلا، سکه و نقره در بازار مشهد امروز دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵ / ادامه روند افزایشی قیمتها
قیمت طلا، سکه و نقره در بازار مشهد امروز دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵ به روند صعودی خود ادامه داد؛ بهطوری که هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۲۵۰ هزار تومانی به ۱۷ میلیون و ۴۰ هزار تومان و سکه طرح جدید با افزایش ۴.۵ میلیون تومانی به ۱۶۸ میلیون تومان رسید.
نسیمآنلاین: روند افزایشی قیمت طلا و سکه در بازار مشهد که از روز گذشته آغاز شده بود، امروز نیز ادامه یافت و اغلب انواع طلا، سکه و نقره با افزایش قیمت نسبت به روز قبل معامله شدند.
بر این اساس، هر گرم طلای ۱۸ عیار در بازار مشهد با ۲۵۰ هزار تومان افزایش نسبت به ظهر روز گذشته، به ۱۷ میلیون و ۴۰ هزار تومان رسید.
در بازار سکه نیز سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم و سکه تمام بهار آزادی طرح جدید هر کدام ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش قیمت را تجربه کردند و به ترتیب با نرخهای ۱۷۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ۱۶۸ میلیون تومان معامله شدند.
قیمت نیمسکه بهار آزادی نیز با ۲ میلیون تومان افزایش به ۹۰ میلیون تومان رسید و ربعسکه نیز با رشد ۳ میلیون تومانی، ۵۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمتگذاری شد.
همچنین هر گرم نقره عیار ۹۹۵ با ۵ هزار تومان افزایش نسبت به روز گذشته، به ۳۵۵ هزار تومان رسید.