فردا حراج جدید شمش طلا برگزار می‌شود؛ مهلت واریز وجه‌الضمان تا پایان امشب

کدخبر: 2389187

یکصد و پنجاه‌ودومین حراج شمش طلا فردا سه‌شنبه برگزار می‌شود و متقاضیان شرکت در این حراج تنها تا پایان امشب برای واریز وجه‌الضمان فرصت دارند.

نسیم‌آنلاین: مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام کرد یکصد و پنجاه‌ودومین جلسه حراج شمش طلا، فردا سه‌شنبه ۶ مردادماه از ساعت ۱۴ تا ۱۷ برگزار خواهد شد.
بر اساس اطلاعیه این مرکز، متقاضیان شرکت در حراج باید برای هر قطعه شمش، مبلغ ۵۰ میلیارد ریال (۵ میلیارد تومان) به عنوان وجه‌الضمان واریز کنند. مهلت واریز این مبلغ تا ساعت ۲۴ امشب (دوشنبه ۵ مرداد) تعیین شده است.
سقف خرید در حراج شمش طلا
مطابق شیوه‌نامه مرکز مبادله، هر متقاضی می‌تواند در طول یک هفته تقویمی حداکثر ۲۵ قطعه شمش طلا خریداری کند.
شرکت در این حراج برای چهار گروه امکان‌پذیر است:
- فروشندگان عمده شمش طلا
- تولیدکنندگان و سازندگان مصنوعات طلا
- خرده‌فروشان طلای آب‌شده
- سکوهای برخط فروش طلای آب‌شده و مصنوعات طلا
کارمزد معاملات
کارمزد هر معامله برای هر یک از طرفین ۲۰ میلیون ریال تعیین شده و مجموع کارمزد هر معامله ۴۰ میلیون ریال خواهد بود.
قیمت پایه شمش‌ها نیز توسط عرضه‌کننده در روز برگزاری حراج اعلام می‌شود و تمامی معاملات به‌صورت حضوری و نقدی انجام خواهد شد.
مدارک مورد نیاز متقاضیان
متقاضیان جدید باید مدارکی از جمله اصل کارت ملی، نامه درخواست شرکت در حراج، تعهدنامه محرمانگی، شناسه یکتای پروانه کسب، وکالت‌نامه معتبر، گواهی امضا و مدارک ثبتی اشخاص حقوقی را ارائه کنند.
متقاضیانی که سابقه حضور در حراج‌های قبلی را دارند، تنها در صورت تغییر اطلاعات، موظف به ارائه مجدد برخی مدارک خواهند بود و سایر اسناد به دلیل ثبت در سامانه، نیاز به بارگذاری دوباره ندارد.
مرکز مبادله ارز و طلای ایران تأکید کرده است متقاضیان برای حضور در این حراج، تا پایان امشب فرصت دارند وجه‌الضمان خود را واریز و مراحل ثبت‌نام را تکمیل کنند.

ارسال نظر: