عضو اعلام مقاومت سوریه به «نسیم آنلاین» خبر داد:

کشف چند انبار بسیار بزرگ مهمات در حلب + فیلم

کدخبر: 2080214

اعلام مقاومت در سوریه با انتشار تصاویری خبر از کشف چند انبار بزرگ مهمات تروریست‌ها در حلب داد.

حجم ویدیو: 63.72M | مدت زمان ویدیو: 00:07:53 دانلود ویدیو

عضو اعلام مقاومت در سوریه در گفتگو با خبرنگار « نسیم آنلاین » با اشاره به وجود انبارهای متعدد مهمات در حلب اظهارداشت: ارتش سوریه و نیروهای مقاومت در ادامه پاکسازی شهر حلب توانستند مقدار قابل توجهی مهمات به علاوه تعدادی از انبارهای ذخیره تسلیحات تکفیری‌ها را کشف کنند.

به گفته مسئولان اعلام مقاومت این حجم از مهمات به تنهایی برای آزادسازی یک منطقه عملیاتی بزرگ کفایت می‌کند و تروریست‌ها می‌توانستند با این حجم از مهمات ذخیره شده در حلب به راحتی تا یک سال آینده مقاومت کنند، اما مسئله‌ای که بزرگی و وسعت کار ارتش و مقاومت در حلب را نشان می‌دهد آزادسازی این شهر در چنین شرایطی است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: آزادسازی شهر حلب با وجود اینگونه سلاح‌های مجهز و چنین ذخیره تسلیحاتی در شهر که اهدایی از سوی کشورهای مختلف می‌باشد بیانگر قدرت، پیچیدگی و تخصص رزمندگان ارتش و مقاومت در این عملیات و توان عملیاتی آن‌ها برای پاکسازی سایر مناطق سوریه است.

حجم ویدیو: 63.72M | مدت زمان ویدیو: 00:07:53 دانلود ویدیو
ارسال نظر: