اخبار آرشیوی

کدخبر: 235685

بیش از ۴۰۰ نفر از فرماندهان عالی رتبه فرهنگی نیروهای مسلح با حضور در یک کارگاه علمی، ابعاد اجتماعی و فرهنگی"جنگ نرم علیه ایران"را تحلیل کردند

سردار سید مسعود جزایری معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی نیروهای مسلح در این همایش با اشاره به تلاش دشمنان انقلاب برای به انحراف کشاندن جوانان و نوجوانان گفت: باید هشیار باشیم، آن‌ها برنامه‌ریزی‌های فراوانی انجام داده و سرمایه‌گذاری‌های کلانی کرده‌اند تا جوانان را به انحراف کشانده و از این طریق به خواسته‌های خودشان برسند.
به گزارش«نسیم»، اداره کل روابط عمومی وزارت دفاع و پشیبانی گزارش داد: در ابتدای این کارگاه سردار سید مسعود جزایری معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی نیروهای مسلح با اشاره به تلاش دشمنان انقلاب اسلامی ایران برای به انحراف کشاندن جوانان و نوجوانان گفت: باید هشیار باشیم، آن‌ها برنامه‌ریزی‌های فراوانی انجام داده و سرمایه‌گذاری‌های کلانی کرده‌اند تا جوانان را به انحراف کشانده و از این طریق به خواسته‌های خودشان برسند، در حالی که به فضل الهی در این جبهه نیز همچون گذشته شکست خواهند خورد. پس از سخنان سردار جزایری، دکتر عامری به همراه سردار حاجی‌نجار و دکتر حمید ضیایی‌پرور در یک پانل تخصصی به ایراد سخنان خود پرداختند. در این پانل حاجی‌نجار عرصه شناسی جنگ نرم، عامری مصادیق جنگ نرم و دکتر حمید ضیایی‌پرور ویژگی‌های شبکه‌های اجتماعی و تاثیر آن بر جوامع انسانی را بررسی کردند. در پانل دوم نیز مهندس حق‌وردی، بازی‌های رایانه‌ای و تاثیر آن بر جامعه انسانی را مورد بررسی قرار داد. همچنین خوش‌فر در مورد جامعه‌شناسی عرفان‌های نوظهور به ارائه مطالب خود پرداخت. مطالب مطروحه در این کارگاه مورد توجه حاضران قرار گرفت. این کارگاه‌ها به طور مستمر در سال 90 و در ابعاد گوناگون برگزار خواهد شد.
ارسال نظر: