گرامیداشت شهادت سردار الله‌دادی و رزمندگان حزب‌الله لبنان فردا برگزار می‌شود

کدخبر: 974086

این مراسم سه‌شنبه هفتم بهمن از ساعت ۱۵ در مسجد امیرالمومنین (ع) واقع در شهرک شهید محلاتی تهران برگزار می‌شود

به گزارش «نسیم»، روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مراسم گرامیداشت شهادت سردار سرتیپ پاسدار محمد علی الله‌دادی، جهاد مغنیه و دیگر رزمندگان حزب‌الله لبنان فردا سه‌شنبه هفتم بهمن ماه در تهران برگزار می‌شود.

در این اطلاعیه آمده است: این مراسم با حضور شخصیت‌ها و مقامات کشوری و لشکری و آحاد ملت قدرشناس و شهید پرور از ساعت 15 الی 17 در مسجد امیرالمومنین (ع) واقع در بلوار ارتش، شهرک شهید محلاتی (ره) برگزار خواهد شد.

گفتنی است سردار سرتیپ محمد علی الله دادی همراه با تعدادی از رزمندگان حزب الله لبنان از جمله جهاد مغنیه، هفته گذشته در پی جنایت وحشیانه بالگردهای نظامی رژیم صهیونیستی در قنیطره سوریه به شهادت رسیدند.

ارسال نظر: