وزیر اطلاعات: بحث‌های سیاسی ۱۷ سال گذشته هیچ چیز عاید ملت نکرد

کدخبر: 977175

حجت‌الاسلام علوی در جمع مردم کاشان افزود: امروز سایه رهبری بر تمام کشور و جریان‌ها سیاسی گسترده شده و هنر این است که سربازان زیر چتر ولایت را بیشتر کنیم/ هرچه دعواهای سیاسی کمرنگ‌تر شود دشمنان مایوس‌تر می‌شوند

به گزارش «نسیم»، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سید محمود علوی وزیر اطلاعات بعداز ظهر امروز چهارشنبه در جمع مردم کاشان در مسجد صفاری این شهرستان با ابلاغ پیام رئیس‌جمهور اظهار داشت : دولت تدبیر و امید اهل شعارهای توخالی و جنجال نیست و شب و روز برای امید دادن به ملت تلاش و کار می کند.

دکتر علوی تصریح کرد: در چند سال اخیر ادب صدمه دید و دولت تدبیر و امید تلاش دارد تا ادب به جامعه برگردد؛ خصوصیت دولت تدبیر و امید این است که انقلاب را متعلق به همه دانسته و بحث چپ و راست را مثل تیم های ورزشی می داند.

وزیر اطلاعات این نوع نگاه را تفاوت دولت یازدهم با دولت های گذشته برشمرد و افزود: بحث های سیاسی و گلاویزهای 17 سال گذشته هیچ چیز عاید این ملت نکرد و این فضاها امتحان و تجربه ای برای همه بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین علوی با بیان این که دولت تدبیر و امید می خواهد زیر چتر رهبری وحدت به جامعه برگردد، گفت: امروز سایه رهبری بر تمام کشور و جریان ها و سلایق سیاسی گسترده است و هنر این است که سربازان زیر چتر ولایت را بیشتر کنیم.

دکتر علوی گفت: اگر در این شرایط تحریم و کاهش قیمت نفت دولت بتواند مملکت را سرپانگهدارد هنر کرده و دولت تدبیر و امید در حال تلاش در این مسیر است.

وزیر اطلاعات حمایت از سرمایه گذار را الزامی و متفاوت از حمایت از سرمایه دار دانست و گفت: مردم باید در جامعه احساس امنیت کنند و وزارت اطلاعات امروز رسالت خود می داند فضای فعالیت اقتصادی و جامعه را از امنیت علمی، فرهنگی و اجتماعی برخوردار کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین علوی تاکید کرد: امروز تمام دشمنان انقلاب دست به دست هم داده اند، یک عده با تحریم و یک عده با کاهش قیمت نفت و هدف قرار دادن در آمد کشور می خواهند به انقلاب ضربه زنند اما این ملت نشان داده اند هرچه شرایط سخت تر شده اراده آنها نیز مصمم تر گشته است.

دکتر علوی با بیان این که دولت تدبیر و امید تمام توانش را بکار گرفته تا قطار انقلاب به حرکت خود ادامه دهد، تصریح کرد: در چنین شرایط سختی با همت مردم و تدبیر دولت، توانمندی علمی فرزندان انقلاب با پرتاب ماهواره «فجر» به رخ دشمنان کشیده می شود.

وزیر اطلاعات با تاکید بر لزوم حفظ وحدت و یکپارچگی در کشور افزود: در این شرایط و تنگناها هر چه دعواهای سیاسی کمرنگ تر و وحدت بیشتر شود دشمن مایوس تر می شود.

شایان ذکر است با حضور وزیر اطلاعات ، مرکز بهداشتی درمانی صدوقی کاشان به بهره برداری می رسد.

وزیر اطلاعات در بدو ورود به کاشان با حضور در گلزار شهدا، با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در این شهرستان ادای احترام کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی همچنین بر مزار آیت الله سید «مهدی یثربیˈ امام جمعه فقید کاشان حضور یافت و با قرائت فاتحه یاد آن عالم جلیل القدر را گرامی داشت.

حجت‌الاسلام و المسلمین علوی در سفر استانی کاروان تدبیر و امید به استان اصفهان به عنوان نماینده دولت روز چهارشنبه میهمان شهرستان های کاشان و آران و بیدگل است.

ارسال نظر: