دریادار سیاری: برای مقابله با تهدیدهای دشمنان باید راه و روش قرآن را در پیش بگیرم

کدخبر: 977178

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: در سال‌های قبل از انقلاب، استقلال سیاسی نداشتیم و طاغوتی که حاکم بر کشور بود از کشورهای استعماری دستور می‌گرفت و هیچ تصمیم خاص سیاسی را به تنهایی اتخاذ نمی‌‌کرد

به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی نیروی دریایی، محفل انس با قرآن کریم، در مسجد الغدیر ستاد نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور مسئولان، فرماند‌هان ارتش و عموم علا‌قه‌مندان برگزار شد.

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از حضور در این محفل نورانی و تبریک دهه فجر، افزود: انقلاب در 22 بهمن سال 57 به پیروزی رسید. نتایج ارزشمند انقلاب اسلامی نیز در سه بُعد خلاصه می‌شود؛ همان سه بُعدی که شعار ملت قهرمان ایران اسلامی در زمان پیروزی انقلاب بوده است و آن شعار همان "استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی" بوده است.

سیاری اظهار کرد: آنچه امروز ما را به این بالندگی رسانده، توجه به این ابعاد است.

وی با اشاره به استقلال سیاسی تصریح کرد: در سال‌های قبل از انقلاب، استقلال سیاسی نداشتیم و طاغوتی که حاکم بر کشور بود از کشورهای استعماری دستور می‌گرفت و هیچ تصمیم خاص سیاسی را به تنهایی اتخاذ نمی‌‌کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: کشورهای مختلف به ویژه آمریکا و انگلیس برای کشور ما تصمیم‌ می‌گرفتند اما امروز تمامی تصمیم هایی که کشورمان در بالاترین سطح داخلی و بین المللی می گیرد، توسط مسئولان کشور گرفته می‌شود و با افتخار اعلام می‌کنیم که امروز کاملاً استقلال سیاسی داریم.

سیاری با اشاره به استقلال اقتصادی، بیان کرد: در سال‌های قبل از انقلاب بهره برداری از تمامی منابع ما در اختیار دیگران بوده است و آنها هم به خاطر منافع خودشان از آن استفاده می‌کردند حال آنکه امروز در مسیر پیشرفت قرار گرفته ایم و هر روز شاهد رشد صعودی این پیشرفت هستیم.

وی با اشاره به استقلال فرهنگی کشور، عنوان کرد: در زمان قبل از انقلاب در فرهنگ کشورمان استقلال نداشتیم و کاملاً در همه امور فرهنگی اعم از صدا و سیما، تبلیغات، رسانه و فرهنگ حاکم بر جامعه،از مطالبی که دیگران به ما تزریق می‌کردند، تبعیت می‌کردیم اما امروز به برکت انقلاب، استقلال فرهنگی کاملی داریم.

سیاری با اشاره به شعار ملت در زمان انقلاب، بیان کرد: "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" به معنای این است که قانون و مقررات از دل اسلام بیرون بیاید و این در حالی بود که خیلی از کشورها فکر می‌کردند چنین نظامی که نمونه‌ای در جهان ندارد را چگونه ملت ایران می‌خواهند پیاده کنند اما ثابت شد که شایسته‌سالارترین و مردم‌سالارترین نظام‌ها که ارزش‌های حاکم بر آن از دل قرآن و اسلام بر می‌آید، نظام جمهوری اسلامی ایران است.

سیاری عنوان کرد: دنیا می‌داند و به این نتیحه رسیده است که بهترین نظام حاکم که مردم در آن استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی داشته باشند، زیر بار ظلم دیگران نروند و ارزش‌های مورد نظر خودشان را اعمال ‌کنند، جمهوری اسلامی ایران است.

وی با اشاره به اینکه امروز در حالی سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می‌گیریم که استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را مردم انقلابی، با همت بلند خود حفظ کرده اند، تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که برای حفظ و ارتقای سطح جایگاه جمهوری اسلامی ایران و حفظ شعارهایی که اول انقلاب داده‌ایم (استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی)، کشور ما شهدای فراوانی را تقدیم کرده است و مردم در مقابل ظلم و جور دشمن ایستادگی و مقاومت می‌کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش بیان کرد: دشمنان ما دارای امکانات فراوان در بُعد جنگ نرم و تبلیغات هستند و امروز به دنبال آن هستند که با جنگ نرم ارزش‌هایی که برای انقلاب قائل هستیم را کمرنگ کنند، اما ما باید برای مقابله با جنگ نرم دشمن ارزش‌های انقلاب را حفظ کنیم و روز به روز جایگاه نظام مقدس جمهوری اسلامی را بالا ببریم.

وی با تأکید بر اینکه راه مقابله با هجمه‌های دشمنان، تداوم جلسات انس با قرآن و تمسک بیش‌ از پیش به قرآن و اهل‌بیت(ع) است، افزود: برای مقابله با همه تهدیدهای دشمنان علیه کشورمان باید از قرآن بهره ببریم، راه و روش قرآن را در پیش بگیرم و سبک زندگیمان را از قرآن اتخاذ کنیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در پایان تأکید کرد: پیروی کامل و محض از اهل‌بیت(ع) و در خط ولایت بودن و داشتن بصیرت کامل ما را قادر خواهد ساخت در مقابله با تهدیدهای دشمنان علیه کشور ایستادگی کنیم و روزبه روز شاهد بالندگی و پیشرفت نظام جمهوری اسلامی ایران باشیم.

گفتنی است، این مراسم با تلاوت سید وحید حسینی، رتبه نخست رشته قرائت مسابقات ارتش و قاری ممتاز استان بوشهر آغاز شد و درادامه نیز گروه تواشیح نونهالان «باغ آیه‌ها» به اجرای برنامه پرداختند. سپس گروه حفاظ نوجوان نیروی دریایی محمدرضا یوسفی، حافظ پنج جزء، سورنا گودرزی حافظ سه جزء قرآن و علیرضا نژادحسن حافظ پنج جزء قرآن به ارائه محفوظات خود به صورت حفظ موضوعی قرآن پرداختند. در ادامه گروه هم‌خوانی «مهد گلستان» به اجرای برنامه پرداخت و حُسن ختام این برنامه معنوی نیز تلاوت حسین رستمی، قاری بین‌المللی کشورمان بود

ارسال نظر: