سردار نقدی: دیگر کسی حاضر نیست جان خود را برای پرچم آمریکا فدا کند

کدخبر: 989627

رئیس سازمان بسیج گفت: امروز آمریکا نیروی نظامی برای جنگ نداشته و به همین خاطر به تکفیری‌ها و مزدوران برای دستیابی به اهداف خود متوسل شده چرا که دیگر کسی حاضر نیست جان خود را برای پرچم آمریکا فدا کند

به گزارش «نسیم» به نقل از پایگاه اینترنتی بسیج، سردار محمدرضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم تودیع و معارفه مسئول مرکز بسیج سازمان صدا و سیما که در سالن رضوان برگزار شد گفت: برنامه ها و توطئه های دشمن برای براندازی انقلاب اسلامی تا امروز با شکست مواجه شده و همه رنگ باخته اند.

سردار نقدی سلاح رسانه را تنها ابزار قابل استفاده برای دشمن علیه پیروزی های انقلاب اسلامی دانسته و افزود: امروز امریکا نیروی نظامی و ارتشی برای جنگ نداشته و به همین خاطر به تکفیری ها و مزدوران برای دستیابی به اهداف خود متوسل شده است چرا که دیگر کسی حاضر نیست جان خود را برای پرچم امریکا فدا کند.

وی با بیان اینکه فعالان رسانه ای در خط مقدم مبارزه با جنگ نرم دشمن هستند ابراز داشت: امروز امریکا برای استقرار حاکمیت ننگین خود از سلاح رسانه استفاده می کند و با سحر رسانه ای از کاه، کوه ساخته و از کوه، کاه می سازد و حتی یک ابرجنایتکار را به عنوان مدعی حقوق بشر معرفی می کند.

رییس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به پیروزی های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اظهار داشت: هیچگاه نیرو، امکانات و تجهیزات ایران اسلامی در اندازه امریکا و دیگر قدرت ها نبوده ولی با این وجود با اخلاص مردم، رهبری و رزمندگان و عنصر ارتباط با خدا، توازن قوا برقرار شده و آنها جرات جنگ نظامی ندارند.

وی با بیان اینکه امام راحل علیه الرحمه، ملت ایران را به صحنه آورد تاکید کرد: مردم با دستان خالی بر ابرقدرت ها پیروز شدند و امروز انتظار می رود در عرصه رسانه نیز این اتفاق بیافتد.

جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج عجز دشمنان از تحلیل حرکت حقیقی امام را یادآور شده و خاطرنشان کرد: دشمنان به همین سبب به شبیه سازی این حرکت روی آوردند ولی امام بر دل ها اثر گذاشت و آنها حداکثر بر افکار اثر می گذارند که باز هم ناتوان هستند.

وی نفوذ و تاثیر انقلاب اسلامی و رهبری در سراسر جهان را حاصل اخلاص و ارتباط با خدا دانسته و تاکید کرد: اگر اخلاص و ارتباط با خدا وجود داشته باشد می توان با امکانات کمتر نیز به پیروزی رسید.

سردار نقدی با بیان اینکه میدانی از فعالیت های مخاطره آمیز در عرصه رسانه و صدا و سیما وجود دارد تصریح کرد: بسیج صدا و سیما باید بتواند حرکت عظیم بسیجیان جهان اسلام را به دنیا نشان دهد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: فداکاری ها، زیبایی ها و ایثار بسجیان در عرصه های مختلف باید به خوبی دیده شده و به عنوان یک الگوی الهام بخش به جهانیان معرفی گردد. همان طور که در حکم مقام معظم رهبری برای رییس سازمان صدا وسیما بر پشتیبانی از بسیج مردمی در کشور تاکید شده است.

رییس سازمان بسیج مستضعفین در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: بسیجیان جهان اسلام در عراق و سوریه، عملیات های سختی را که امریکایی ها از آن عاجز هستند به خوبی پیش می برند.

گفتنی است در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش ها و زحمات جناب آقای دکتر جعفری، برادر بسیجی محمود عاطفی با حکم سردار نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین و دکتر سرافراز رییس سازمان صدا و سیما به عنوان مسئول مرکز بسیج سازمان صدا و سیما منصوب شد.

ارسال نظر: