اختصاصی «نسیم آنلاین»؛ رئیس هیات مدیره بانک: منتظر حضور مدیرعامل هستیم

مدیرعامل بانک "قرض‌الحسنه مهر ایران" ۴۰ روز است سرِکار نمی‌رود! / این بانک مدیرعامل ندارد

کدخبر: 2052787

در همین حال،"محسن پدرام"، رئیس هیأت مدیره بانک مذکور، به «نسیم آنلاین» گفته که همچنان منتظر حضور مدیر عامل جدید بوده و افزوده که از دلایل عدم حضور مدیر عامل جدید بی اطلاع است

گروه اقتصادی « نسیم آنلاین» : معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام داشت که اقدامات اداری در خصوص وضعیت مدیر عامل جدید بانک قرض الحسنه مهر ایران در حال انجام است.

حسین قضاوی در گفتگو با « نسیم آنلاین» افزود: به مجرد اینکه این امر به نتیجه نهایی برسد اطلاع رسانی عمومی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار « نسیم آنلاین» این اظهارات بعد از آن بیان می‌شود که از پنج شنبه دهم تیرماه سالجاری و به دنبال وداع "سیامک دولتی"، مدیر عامل سابق بانک قرض‌الحسنه مهر ایران ، مرتضی اکبری به جای او به سمت مدیر عامل جدید بانک مورد اشاره منصوب شده اما از همان زمان تا اکنون در محل کار خود حاضر نشده است.

دلایل مختلفی برای این عدم حضور "مرتضی اکبری" در محل کار خود در بازار رسانه ای بین بانکی زمزمه می شود اما گمان می رود مهمترین دلیل آن نداشتن تاییدیه لازم از مراجع ذیصلاح باشد.

مرتضی اکبری در بهمن ماه سال 1393 با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو موظف هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران منصوب شد.

البته به دنبال انتشار فیش های نجومی حقوقی مدیران بیمه مرکزی و تعدادی از بانک‌های شبه دولتی، مدیران 4 بانک رفاه کارگران، ملت، صادرات و قرض الحسنه مهر ایران از سمت خود برکنار شده و به جای آنها مدیران جدیدی معرفی شدند. تا اینجای کار فقط سه مدیراز چهار مدیر از پیش گفته در محل کارخود حاضر شده و قرض الحسنه مهر ایران همچنان بدون مدیرعامل به فعالیت خود ادامه می دهد.

همین موضوع مشکلات جدی را برای بانک مذکور و حتی مشتریان آن ایجاد کرده چرا که با وجود هیات مدیره اما ارایه تسهیلات قطعی و تصمیم گیری نهایی دراین راستا منوط به دستور مدیرعامل خواهد بود.

با این حال، دو هفته قبل،"مرتضی اکبری" مدیر عامل جدید بانک قرض الحسنه مهر ایران در توضیح عدم حضوردر محل کار جدید خویش به «نسیم آنلاین» گفته که فرایند اداری این امر درحال انجام بوده و با توجه به اینکه بانک قرض الحسنه مربوط به 4 بانک دیگر است باید جلسه هیات مدیره آنها هم تشکیل شده و نسبت به این امر تعیین تکلیف شود.

وی، درعین حال افزود که تاییدیه بانک مرکزی او آمده و احتمال داد که ظرف هفته آینده در محل کارخود حاضر شود، هر چند که تا اکنون و با گذشت دو هفته از گفتگو با وی، این مهم، یعنی حضور"اکبری" در محل کار جدید رنگ واقعیت به خود نگرفته است.

بانک قرض الحسنه مهر ایران، با سرمایه اسمی اولیه 15 هزار میلیارد ریال و با مشارکت ده بانک بزرگ کشور در سال 1386 راه اندازی شده که سهامداران این بانک مشتمل بر چهار بانک مشمول اصل 44 "صادرات، ملت، تجارت و رفاه کارگران" بوده که بر این لیست نیز باید شش بانک دولتی" ملی، سپه، صنعت و معدن، توسعه صادرات؛ کشاورزی و مسکن" را هم افزود.

بانک قرض الحسنه مهر ایران، در حال حاضر 540 شعبه در سراسر کشور داشته که از این تعداد 300 شعبه استیجاری بوده و 240 شعبه مابقی ملکی است که از قرارمعلوم، باید 300 شعبه استیجاری این بانک از محل املاک بانک‌ها یا منابع خود بانک به وضعیت ملکی تبدیل شوند.

گفته می شود که سرمایه پرداخت شده بانک قرض الحسنه مهر ایران از ناحیه سهامداران 8200 میلیارد ریال بوده که طبق مهلت هشت ماهه مجمع، سرمایه این بانک به رقم اسمی یعنی 15 هزار میلیارد ریال خواهد رسید بنابراین در فرصت باقیمانده، قرار بود رقم 6800 میلیارد ریال توسط سهامداران تودیع و تامین سرمایه نهایی صورت گیرد.

برکنار از تمرکز بیشتر بر دست اندازهای موجود برسر راه این بانک از جمله تغییر وضعیت آن از سهامی خاص به عام ،اما به نظر می‌رسد کشدار شدن بیش ازحد عدم حضور مدیرعامل جدید این بانک ،ذهنیت‌های نا مطلوبی را در بین مشتریان آن به وجود خواهد آورد.

در همین حال، محسن پدرام، رئیس هیأت مدیره بانک مذکور، به « نسیم آنلاین » گفته که همچنان منتظر حضور مدیر عامل جدید بوده و افزوده که از دلایل عدم حضور مدیر عامل جدید بی اطلاع است. رئیس هیات مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران تاکید کرده که از دلایل عدم حضور مدیر عامل جدید چیزی نشنیده و هیچ چیز معلوم نیست.

ارسال نظر: