قیمت سکه طلا از یک میلیون تومان گذشت

کدخبر: 970692

رئیس اتحادیه طلا و جواهر کشور در گفتگو با «نسیم» دلیل اصلی رشد قیمت طلا در روز جاری را افزایش قیمت جهانی هر اونس طلا دانست و اظهار داشت: نوسانات قیمت جهانی نفت نیز در این خصوص تاثیرگذار بوده است

محمدکشتی آرای در گفتگو با «نسیم» با اشاره به رشد 20 هزار تومانی قیمت سکه تمام در جریان معاملات امروز تاکید کرد: قیمت جهانی اونس طلا در روز پنجشنبه به بالاترین میزان خود در چهارماه گذشته رسید و همین امر دلیل اصلی رشد قیمت طلا در جریان معاملات روز جاری بود.

وی همچنین به نوسانات قیمت جهانی نفت در روزهای اخیر نیز اشاره کرد و افزود: کاهش قیمت نفت در بازار جهانی رابطه‌ای عکس با بازار طلا دارد و بر همین اساس، با کاهش قیمت نفت، قیمت طلا افزایش می‌یابد.

کشتی‌آرای با بیان اینکه امکان نوسان قیمت طلا در ساعت‌های آینده نیز وجود دارد، اظهار داشت: بدلیل نوسان نرخ ارز و تغییرات لحظه‌ای قیمت جهانی طلا، امکان تغییر قیمت طلا در ساعت‌های آینده دور از ذهن نیست.

لازم به ذکر است که قیمت جهانی طلا امروز نیز نسبت پنجشنبه افزایش یافت و به 1,280.45 دلار در هر اونس رسید.

هم‌اکنون قیمت تمام سکه بهار آزادی یک میلیون و 10 هزار تومان اعلام شده است.

ارسال نظر: