وزیر بهداشت شایعه "نبود تخت خالی برای بیماران تنفسی" بیمارستان افضلی‌پور را رد کرد

کدخبر: 1043588

قاضی‌زاده‌ هاشمی که به منظور بررسی وضعیت بیماری آنفولانزا به استان کرمان سفر کرده است از بخش‌های مختلف بیمارستان افضلی پور بازدید کرد

به گزارش «نسیم» به نقل از وب‌دا، دکتر سید حسن هاشمی شب گذشته به محض ورود به کرمان، وارد بیمارستان افضلی پور که بیماران تنفسی در آن بستری هستند شد.

وی در طول بازدید و با مشاهده حداقل 50 درصد تخت خالی در این بیمارستان، تمام شایعات مبنی بر عدم وجود تخت خالی در کرمان را تکذیب کرد.

هاشمی با بیماران مبتلا به آنفولانزا و همراهان آنها گفتگو کرد که بیماران از ارائه خدمات در بیمارستان افضلی‌پور از وزیر بهداشت تشکر و قدردانی کردند. وزیر بهداشت همچنین با تیم درمانی و پرسنل این بیمارستان هم در این باره گفتگو کرد و کادر پزشکی و پرستاری از کاهش بار مراجعات مردم سخن گفتند.

بنابراین گزارش دکتر هاشمی در ادامه از بخش های گوارش و داخلی بیمارستان افضلی پور که در راستای ارتقای کیفیت هتلینگ در حال نوسازی و بازسازی است، بازدید کرد.

گفتنی است در این بازدید دکتر سیاری معاون بهداشت ، دکتر زارع نژاد مشاور وزیر و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دکتر گویا رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، دکتر علامه مشاور امور استانها ،دکتر حقدوست رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان و آقایان زاهدی، پورابراهیمی و حسن پور نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.

ارسال نظر: