صدور کیفرخواست برای سه نفر از متهمان پرونده بیمارستان خمینی شهر

کدخبر: 1044130

رئیس کل دادگستری اصفهان گفت: سه نفر از متهمین شامل دکتر، پرستار مربوطه و سوپروایزر به اتهام عدم کمک به مصدوم تفهیم اتهام شدند که کیفرخواست این پرونده صادر شده و به دادگاه جزایی خمینی شهر ارسال شده است

به گزارش «نسیم»، میزان نوشت: احمد خسروی وفا در گفت‌وگویی در ارتباط با آخرین وضعیت پرونده بیمارستان خمینی شهر اصفهان اظهار کرد: در جریان رسیدگی به این پرونده، سه نفر از متهمین شامل دکتر و پرستار مربوطه و همچنین سوپروایزر به اتهام عدم کمک به مصدوم به استناد بند 2 از ماده واحده قانون (خودداری از کمک به مصدومین) تفهیم اتهام شدند و آخرین دفاع از آن‌ها اخذ شده است.

وی افزود: کیفرخواست این پرونده صادر شده و پرونده به دادگاه جزایی خمینی شهر ارسال شده است.

رئیس کل دادگستری اصفهان یادآور شد: یک هفته قانونا زمان ابلاغ وقت دادگاه به متهمین است و بر این اساس هفته آینده دادگاه رسیدگی به پرونده تشکیل می‌شود.

گفتنی است، بر اساس ماده 2 قانون مجازات خودداری از کمک به مصدومین و رفع مخاطرات جانی، افراد حسب وظیفه و قانون مکلفند که به اشخاص آسیب دیده یا کسانی که درمعرض خطر جانی هستند، کمک نمایند و هرگاه کسی از کمک به آنها خودداری کنند به 6 ماه تا 3 سال حبس محکوم خواهند شد.

ارسال نظر: