قاضی‌زاده هاشمی تاکید کرد:

لزوم تبعیت از قانون برای رسیدن به اتحاد

کدخبر: 2008842

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت:تبعیت از قانون ما را متحد می‌کند و ضروری است تا تفسیر و تعبیرهای سلیقه‌ای نکنیم و امیدوارم که از منیت‌ها، خودخواهی‌ها و قدرت‌طلبی‌ها که آفت و در نقطه تقابل مدیریت جهادی است، پرهیز کنیم.

به گزارش «نسیم‌آنلاین»، دکتر سید حسن هاشمی شب گذشته در دومین همایش ملی مدیریت جهادی که در سالن همایش‌های سازمان صداوسیما برگزار شد، اظهار داشت: مدیران جهادی نه شیفته قدرت بلکه شیفته خدمت هستند و جوانی وزندگی خود را صرف آبادانی و ساخت کشور کرده‌اند و در جهت ارتقای رضایت مردم بدون داشتن هیچ‌گونه توقع و منتی و با ‌‌نهایت توانی که خداوند به هر بنده‌ای عطا کرده، از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکرده‌اند.

وزیر بهداشت گفت: تجربه مدیریت جهادی در عمل را فرزندان انقلاب که در عرصه‌های مختلف از مقام معظم رهبری گرفته تا روسای قوای سه‌گانه، مدیران ارشد نظام و مردم گمنام، موفق به حفظ انقلاب اسلامی‌شده‌اند را به فراخور اعتقادات خود داشته‌اند.

دکتر هاشمی از اخلاص به‌عنوان خمیرمایه اصلی مدیریت جهادی یادکرد و گفت: اگر اخلاص وجود نداشته باشد، مدیریت نیز جهادی نیست و امروز کار جهادی بدون علم و دانش، استفاده از تجربیات جهانی و احترام به قانون پذیرفتنی نیست.

وزیر بهداشت با اشاره به تجربه خود از دوران جهاد سازندگی در سال ۵۸ و در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در آن دوره، ما جوانانی بودیم که آرزوهای بزرگی داشتیم و تصور می‌کردیم که باید همه‌چیز را در داخل کشور بسازیم و درعین‌حال هنوز یک سال نگذشته بود، فکر می‌کردیم باید تمام جهان را بسازیم زیرا در این تصور بودیم که محصولات ما باید به تمام دنیا صادر شود و خوشبختانه‌‌ همان جوانان امروز به مدیران برومند و جهادی کشور تبدیل‌شده‌اند و البته این فرهنگ تسری پیدا کرد به گونه که در کشورهای علاقه‌مند به مکتب امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی، رفتارهای جهادی گذشته ما رادارند و آن‌ها در مسیر تکامل قرار دارند.

دکتر هاشمی بابیان اینکه مدیر جهادی، فردی است که خود را وقف مردم کرده است، افزود: مدیر جهادی با علم و دانش بیگانه نیست و ضمن احترام به قانون، با اخلاص به مردم خدمت می‌کند و اگر موقعیتی ازنظر اجتماعی پیداکرده، آن را مربوط به مردم می‌داند و به این موقعیت و یا قدرت به چشم بیت‌المال می‌نگرد و طبیعی است ازآنچه به‌عنوان سرمایه ملی مانند مال، اموال و امکانات در اختیار وی قرار می‌گیرد، متعهد است که برای خود، خانواده و آشنایان هزینه نکند و به‌شدت برای رعایت مراقبت از بیت‌المال، همت دارد.

وزیر بهداشت از سردار عبدالهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به‌عنوان نمونه‌ای کامل از مدیریت جهادی در کشور یادکرد و افزود: سازندگی به‌تنهایی مهم نیست بلکه افرادی که در نقاط مختلف به‌عنوان سربازان گمنام در حال خدمت به کشور و انقلاب هستند و دیده نمی‌شوند، جهادی‌تر هستند.

دکتر هاشمی تأکید کرد: باوجود تمام مشکلات و گرفتاری‌های که بخشی از آن خودساخته و بخشی از آن را برای ما به وجود آورده‌اند امکان ندارد بدون داشتن روحیه جهادی بتوانیم به رشد اقتصادی مورد انتظار برسیم و باید از فرصتی بزرگی که خداوند در اختیار نسل ما قرار داده، ‌‌نهایت استفاده را کرد.

وزیر بهداشت افزود: اگر ژن ایرانی را در طول تاریخ با کشورهای اروپایی و آسیایی مقایسه کنید درمی‌یابید که جایگاه این ملت بسیار رفیع‌تر از جایگاهی است که در حال حاضر در حوزه علم و فناوری قرار داریم و می‌توانیم به آنجایگاه رفیع دست‌یابیم مشروط به اینکه اسیر شرایط بوروکراتیک نشویم.

دکتر هاشمی روحیه جهادی را خستگی‌ناپذیر دانست و گفت: روحیه جهادی هر غیرممکنی را به ممکن تبدیل می‌کند به‌عنوان نمونه پیروی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، غیرقابل‌باور بود. بنابراین پیروزی در همه امور در سایه اتحاد و همدلی می‌سر می‌شود و پیروزی در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که همانند یک معجزه بود، در سایه اخلاص و اتحاد محقق شد.

وزیر بهداشت ضمن تأکید بر احترام همه افراد به قانون، اظهار داشت: تبعیت از قانون ما را متحد می‌کند و ضروری است تا تفسیر و تعبیرهای سلیقه‌ای نکنیم و امیدوارم که از منیت‌ها، خودخواهی‌ها و قدرت‌طلبی‌ها که آفت و در نقطه تقابل مدیریت جهادی است، پرهیز کنیم .

ارسال نظر: