اولین فرزند حاصل از روش "میکرواینجکشن" توسط متخصصان ناباروری هلال احمر متولد شد

کدخبر: 916894

رئیس مرکز ناباروری رویش در جمع خبرنگاران: ۲۵۰ زوج از طریق این روش وارد پروسه درمان ناباروری شده‌اند و در حال حاضر ۸۰ زوج در انتظار تولد فرزندشان هستند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، حمید چوبینه در حاشیه نشست تولد اولین فرزند حاصل از روش "میکرواینجکشن" با اشاره به اینکه میزان ناباروری در میان زوج‌های کشور در حال افزایش است، گفت: آلودگی، تغذیه نامناسب، استرس و افزایش سن ازدواج از دلایل عمده ناباروری در کشور است و با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش جمعیت و سیاست‌های فرزند آوری مراکز درمانی ناباروری را توسعه می‌دهیم ولی در صورتی به طور کامل در این کار موفق می‌شویم که خدمات درمانی در حوزه ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر درمان ناباروری کشور از 300 هزار تومان تا پنج میلیون برای زوجین هزینه در بر دارد ولی در هلال ا حمر و مرکز ناباروری رویش هزینه خدمات کمتراز بخش خصوصی ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های زیادی در کشور برای درمان ناباروری زوجین وجود دارد، افزود: کشورهای همسایه جهت درمان ناباروری ایران را گزینه مناسیبی دانسته و از مراکر ناباروری ایران برای درمان بهره‌مند می‌شوند.

ارسال نظر: