جمعی از پرستاران مقابل ساختمان ریاست‌جمهوری تجمع کردند

کدخبر: 959160

این تجمع با صدور بیانیه‌ای از سوی پرستاران مقابل ساختمان پاستور پیگیری شد و گروهی از پرستاران به نمایندگی، با مسئولان وزارت بهداشت مذاکره کردند/ اجرای تعرفه‌های خدمات پرستاری مهمترین مطالبه پرستاران است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، تجمع "پرستاران" صبح امروز در حالی مقابل نهاد ریاست جمهوری صورت گرفت که نابرابری حقوق پزشکان و پرستاران، اجرا نشدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری پس از گذشت 8 سال از تصویب آن، افزایش حجم کاری پرستاران در بیمارستان ها در پی اجرای طرح تحول سلامت و عدم تحقق وعده ها در ارتباط با افزایش حقوق پرستاران از جمله مهم ترین دغدغه های پرستاران بود .

در این تجمع که بدون حاشیه و منظم برگزار شد، پرستاران با پلاکارد‌هایی با مضامین بی توجهی مسئولان و روسای سازمان نظام پرستاری به مطالبات و افزایش مهاجرات و ترک کار پرستاران، افزایش تغییرشغل پرستاری نسبت به این موارد اظهار گلایه کردند.

یکی از پرستاران در این تجمع به خبرنگار نسیم گفت: قانون تعرفه خدمات پرستاری قانونی است که 8 سال است تصویب شده اما اجرایی نمی شود؛ چطور مصوبه یک شبه برای افزایش حقوق پرشکان اجرا می شود اما مصوبه 8 ساله اجرای نمی شود؟

پرستاری دیگر ضمن ابراز نارضایتی از نابرابری حقوق پرشکان و پرستاران، گفت: حقوق پایه من 680 هزار تومان و همراه با کارانه و اضافه کار نهایتا 2 میلیون تومان می شود؛ چرا برخی پزشکان ده‌ها برابر پرستاران حقوق می گیرند! در حال حاضر بیشترین بار روی دوش پرستاران قرار دارد اما در مقابل با بی مهری مواجه هستند .

محمد شریفی مقدم دبیر خانه پرستار و عضو شورای عالی نظام پرستاری در جمع پرستاران علت این تجمع را کم توجهی به حقوق پرستاران عنوان کرد و گفت: روش پرداختی به پزشکان و پرستاران در هیج کجای دنیا حاکم نیست. از شخص رییس جمهور می خواهیم که برای اشتهای سیری ناپذیر برخی پزشکان حدی تعیین کند .

شریفی مقدم اظهار داشت: ما یک خواسته بیشتر نداریم و آن اینکه باید اختلاف حقوق پزشکان و پرستاران از یک تا سه برابر برسد. ما از دکتر روحانی می خواهیم که مصوبه ای در این خصوص تدوین شود .

وی با بیان این مطلب که طرح تحول نظام سلامت بدون مشارکت پرستاران به موفقیت نمی‌رسد، افزود: در این طرح تنها پزشکان دیده شده اند و حقوقشان تا 400 درصد افزایش پیدا کرده است.

وی با تاکید بر این مطلب که طرح تعرفه مبتنی بر عملکرد مورد تایید پرستاران نیست، خاطرنشان کرد: ما به قوانین بالادستی احترام میگذاریم .

پرستاران در پایان این تجمع بیانیه ای به امضا رساندند که بخشی از آن به شرح زیر است؛

  • اجرای قانون تعرفه گذاری پس از گذشت 8 سال از تصویب آن .
  • اجرای عدالت در پرداخت ها در نظام سلامت؛ به صورتی که حداکثر تفاوت در حقوق ها بیش از سه برابر نباشد
  • هرگونه تنبیه، تهدید و تبعید پرستاران را که به دلیل پیگیری خواسته های منطقی باشد، محکوم می کنیم
ارسال نظر: