سیستم دارورسانی جدید برای درمان پوکی استخوان در کشور ارائه شد
محققان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با استفاده از نانو ذرات جامد لیپیدی، فرمولاسیونی را ارائه دادند که موجب کاهش عوارض مصرف این دارو شده است
جعفر عزتی دولت آبادی، مجری طرح در گفتگو با «نسیم» داروی "سدیم آلندرونات" را دارویی برای درمان پوکی استخوان دانست و گفت: مصرف این دارو که موجب افزایش جذب کلسیم و جلوگیری از افزایش پوکی استخوان خواهد شد عوارضی چون سوزش معده و ایجاد درد در عضلات بدن را به دنیال دارد.
وی از ارائه فرمولاسیون جدیدی برای این دارو به منظور کاهش عوارض خبر داد و یادآور شد: این دارو به دلیل خوراکی بودن موجب سوزش معده میشود ولی در فرمولاسیون جدید این دارو به صورت استنشاقی تولید شده است و از طریق سلولهای ریه این دارو به محل مورد نظر وارد خواهد شد.
این محقق کاهش عوارض دارو را از مزایای این فرمولاسیون جدید نام برد و اضافه کرد: این مطالعات در فاز آزمایشگاهی از سال 90 اجرایی شده است و در ادامه قرار است این مطالعات در فاز حیوانی بر روی موش ادامه یابد.