سهام پتروشیمی کوهدشت در بازار سوم فرابورس بلوکی عرضه می‌شود

کدخبر: 975922

بلوک ۹۹.۹۹ درصدی سهام شرکت‌ توسعه پتروشیمی کوهدشت، ۲۵ بهمن‌ماه در بازار سوم فرابورس ایران عرضه می‌شود

به گزارش «نسیم»،شرکت پتروشیمی شازند 69 میلیون و 999 هزار و 860 سهم معادل 99.99 درصد از سهام کنترلی شرکت توسعه پتروشیمی کوهدشت را که در مرحله قبل از بهره برداری قرار دارد، به صورت یکجا و شرایطی از طریق بازار سوم فرابورس به فروش می‌رساند .

بلوک 99.99 درصدی سهام شرکت‌ توسعه پتروشیمی کوهدشت، 25 بهمن‌ماه در بازار سوم فرابورس ایران عرضه می‌شود .

شرکت پتروشیمی شازند در نظر دارد تعداد 69 میلیون و 999 هزار و 860 سهم معادل 99.99 درصد از سهام کنترلی شرکت توسعه پتروشیمی کوهدشت را که در مرحله قبل از بهره برداری قرار دارد، به صورت یکجا و شرایطی از طریق بازار سوم فرابورس به فروش برساند .

در حالی که زمان عرضه سهام این شرکت روز شنبه 25 بهمن‌ماه تعیین شده، قیمت پایه هر سهم 1007 ریال اعلام شده و آخرین سرمایه شرکت 70 میلیارد ریال است .

همچنین مهلت پرداخت کل ثمن معامله و احراز سایر شرایط، حداکثر طی 6 روز کاری پس از انجام معامله با قیمت پایه کل 70 میلیارد و 489 میلیون و 859 هزار و 20 ریال تعیین شده است .

بر اساس این گزارش، شرکت های پتروشیمی شازند، پلی پروپلین جم، پتروشیمی اردبیل، پتروشمیران، و نفت نیک قشم سهامداران عمده شرکت مذکور هستد و کارگزاری آراد ایرانیان عرضه کننده سهام آن خواهد بود .

ارسال نظر: