اعضای داعش با قایق‌‌های مهاجران به خاک اروپا می‌‌رسند

کدخبر: 1001068

یک مقام دولت لیبی این ادعا را بر اساس گفتگو با برخی منابع آگاه مطرح کرده و گفته تشخیص آنها برای پلیس اروپا دشوار است

به گزارش نسیم، یک مقام دولت لیبی مدعی شده تروریست‌های گروه موسوم به "دولت اسلامی عراق و شامات" یا داعش توسط گروه‌های تبهکار در حال انتقال به خاک کشورهای اروپایی هستند.

"عبد البسیط هارون" یکی از مشاوران دولت لیبی به بی‌بی‌سی گفته قاچاقچی‌ها شبه‌نظامیان داعش را در قایق‌هایی که سرنشین‌های آنها را مهاجران تشکیل می‌دهند، پنهان می‌کنند. پیش از این مقامات ایتالیا و مصر هم درباره احتمال رسیدن داعشی‌ها توسط قایق‌های مهاجران به خاک اروپا هشدار داده بودند.

بی‌بی‌سی علی‌رغم این نوشته کارشناسان می‌گویند تأیید این ادعاها بسیار دشوار است.

"هارون" اما بر اساس گفت‌وگو با قاچاقچی‌های انسان در بخش‌هایی از شمال آٰفریقا که در کنترل شبه‌نظامیان است این ادعاها را مطرح کرده است. به گفته وی داعش به صاحبان قایق‌ها اجازه می‌دهد تا عملیات‌های خود را در ازای دریافت نیمی از درآمدشان ادامه دهند.

گزارشی از سازمان ملل حاکی است دست‌کم 60 هزار نفر تا کنون برای گذر از دریای مدیترانه در سال جاری اقدام کرده‌اند. بیش از 1800 نفر هم در سال جاری بر اثر سفر در قایق‌های پرازدحام جان باخته‌اند.

هارون در مصاحبه با رادیو بی‌بی‌سی گفت: " داعش از این قایق‌ها برای انتقال آن دسته از شبه‌نظامیان که می‌خواهد به خاک اروپا بفرستد استفاده می‌کند چون پلیس اروپا نمی‌داند که چه کسی عضو داعش هست و چه کسی نیست. این شبه‌نظامی‌ها معمولاً جدا از بقیه مهاجران می‌نشینند."

ارسال نظر: