بان‌کی‌مون خواستار حضور بدون پیش‌شرط طرفین در کنفرانس صلح یمن شد

کدخبر: 1001976

دبیرکل سازمان ملل در بیانیه‌ای درباره کنفرانس صلح یمن، ‌از همه اعضای شرکت‌کننده در این نشست بین‌المللی خواست تا با حسن نیت و بدون پیش داوری در نشت ژنو حضور یابند

به گزارش «نسیم»، در حالی که عربستان سعودی همچنان به حملات نظامی خود به یمنی‌ها ادامه می‌دهد، روز سه شنبه (دیروز) بود که رسانه‌ها خبر دادند کنفرانس صلح یمن 7 خرداد در ژنو سوئیس برگزار می‌شود. (جزئیات بیشتر)

دبیرکل سازمان ملل امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای به موضوع کنفرانس صلح در یمن پرداخت؛‌ کنفرانسی که از نظر او برای مشورت‌های سیاسی جهت یافتن راه‌حل مبتنی بر مذاکره به منظور پایان بحران در این کشور برگزار می‌شود.

در بیانیه بان‌کی‌مون آمده است: دبیرکل سازمان ملل خوشحال است که برگزاری مشورت‌های فراگیر در 28 می در ژنو را به منظور دادن انگیزه و نیرویی جهت فرایند دوره گذار سیاسی در یمن اعلام کند.

در بیانیه این مقام ارشد سازمان ملل تصریح شده است: دبیرکل سازمان ملل از همه مشارکت‌کنندگان می‌خواهد در این مشورت‌های سازمان ملل با حسن نیت و بدون پیش شرط مشارکت یابند. تنها راه‌حل قابل دوام برای بحران یمن،‌ راه‌حل فراگیر سیاسی مبتنی بر مذاکره است.

در بیانیه آقای بان کی مون بدون اشاره به تجاوزهای نظامی عربستان سعودی تصریح شد: تاسف‌آور است که یمن اکنون وارد بحرانی شده که خطر سرایت آن در امتداد مرزهای آن وجود دارد که این موضوع تاثیر ناگواری روی غیرنظامیان داشته است.

ارسال نظر: