داعش استفاده از اسامی غیر عربی را ممنوع کرد
بر اساس دستورالعمل اخیر این گروه تکفیری، مراکز تجاری باید نام خود را که از دیدگاه داعش با عقاید کفار در ارتباط است، تغییر دهند و از کلمات عربی استفاده کنند/ استفاده از نام سریالها و بازیگران خارجی نیز ممنوع است و متخلفین مجازات میشوند
به گزارش خبرگزاری "پترا" از بغداد ، یک منبع دولتی عراق اعلام کرد: داعش روز پنجشنبه دستورالعملی صادر کرد که بر اساس آن صاحبان مغازه ها و مراکز تجاری باید نام های واحدهای خود را که از دیدگاه داعش با عقاید کفار در ارتباط است تغییر دهند .
این منبع افزود داعش استفاده از واژه های غیر عربی را ممنوع کرده و بر این اساس باید از کلمات عربی استفاده کرد و ترجمه انگلیسی آن با فونت کوچکتر نوشته شود .
این گروه تکفیری صهیونیستی همچنین استفاده از نام های زنان، سریال ها و بازیگران خارجی را ممنوع کرده و آن را زشت دانسته است و گفته است کسانی را که با این امر مخالفت کنند مورد بازجویی قرار خواهد داد .
این منبع تاکید کرد این دستورات موجب خشم مردم موصل شده و اختلاف میان مردم و تروریست ها را افزایش داده است .