دور جدید مذاکرات صلح لیبی دوشنبه در ژنو برگزار میشود
خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع در سازمان ملل نوشت: دور بعدی مذاکرات صلح لیبی احتمالا روز دوشنبه هفته آتی در ژنو برگزار شود
به گزارش خبرگزاری فرانسه از طرابلس، با ادامه تلاشهای برناردینو لئون فرستاده سازمان ملل در امور لیبی برای متقاعد کردن جناحهای سیاسی رقیب این کشور به یک راه حل سیاسی انتظار می رود مذاکرات صلح لیبی هفته آینده از سرگرفته شود .
منبعی در ماموریت حمایتی سازمان ملل در لیبی روز پنجشنبه ضمن اعلام این خبر افزود دور بعدی این مذاکرات قرار است روز دوشنبه در ژنو برگزار شود .
در بیانیه این ماموریت هم آمده است : لئون از طرفهای اصلی این مناقشه خواسته است تا تلاشهای خود را برای کم کردن اختلافات و ایجاد یک سکوی مشترک جهت حل مناقشه لیبی مضاعف سازند .
این بیانیه می افزاید لئونتصدیق می کند که گرچه تعدادی از طرفین همچنان نگرانی هایی در مورد آنچه که تاکنون به دست آمده است دارند اما مهم است که تمام طرفین به تلاش برای اینکه این نگرانی ها در چارچوب فرایند گفتگو به شکلی مشترک مورد بررسی قرار گیرد و حل شود ادامه دهند .
لیبی از زمان سرنگونی و مرگ معمر قذاقی دیکتاتور این کشور در سال 2011 درگیر آشوب بوده است و هم اکنون دو پارلمان و دو دولت در این کشور باهم رقابت دارند .