رئیس کمیته حقوق بشر سازمان ملل: بمباران قندوز جنایت جنگی است

کدخبر: 1029839

"زید رعد الحسین" افزود: این حادثه تکان‌دهنده باید به طور کامل و مستقل مورد بررسی قرار گیرد و نتایج آن باید علنی شود

به گزارش «نسیم»، خبرگزاری صدا و سیما نوشت:

زید رعد الحسین (Zeid Ra apostrophe ad al-Hussein ) رئیس کمیته حقوق بشر سازمان ملل گفت:حمله هوایی و بمباران بیمارستان قندوز کاملا فاجعه بار،غیرقابل توجیه و می تواند جنایت جنگی باشد .

وی گفت:این حادثه تکان دهنده باید به طور کامل و مستقل مورد بررسی قرار گیرد و نتایج آن باید علنی شود .

وی افزود: اهمیت این موضوع بر روی این حقیقت تاکید دارد که اگر یک دادگاه درباره این حمله هوایی به بیمارستان تشکیل شود آنگاه احتمال اینکه این حمله جنایت جنگی باشد قوت می گیرد.نیروهای افغان و بین المللی این تعهد را بر عهده دارند که از حقوق غیرنظامیان و مراکز درمانی حفاظت کنند .

در این حال سرهنگ برایان تریباس ( (Colonel Brian Tribus سخنگوی نیروهای ائتلاف گفت که حمله به بیمارستان قندوز در ساعت دو و پانزده دقیقه روی داده است.او پذیرفت که حمله ممکن است سبب ایجاد خسارات به تاسیسات درمانی مجاور شده باشد .

در این حال اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا هم روز شنبه اعلام کرد که در هماهنگی با دولت افغانستان تحقیقات درباره این حادثه را شروع کرده است .

ارسال نظر: