بشار اسد: سوریه قدردان ایران و روسیه است

کدخبر: 1032171

بشار اسد ضمن دیدار با رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که ملت سوریه قدردان تلاش‌هایی که دوستان سوریه و در رأس آن ایران و روسیه می‌کنند، است

به گزارش «نسیم»، فارس نوشت:

بشار اسد در این دیدار ضمن تشکر از حمایت‌های ایران گفت: تلاش‌هایی که دوستان سوریه و در رأس آن ایران و روسیه می‌کنند، ملت سوریه قدردان آن است .

از دو هفته گذشته حملات هوایی روسیه با هماهنگی ایران و سوریه، علیه تروریست‌ها در خاک سوریه آغاز شده است. این حملات پس از تشکیل اتاق عملیات ایران،‌ روسیه، عراق و سوریه در بغداد آغاز شد .

به گزارش سانا، اسد با اشاره به تلاش‌ها برای حل سیاسی بحران سوریه نیز گفت: سوریه از ایده‌های ایران برای حل بحران و تلاش این کشور برای کمک به سوری‌ها در سرکوب کردن تروریسم جهت موفقیت مسیر سیاسی تشکر می‌کند .

در مقابل، بروجردی نیز با بیان اینکه «ایران علاقه‌مند است که روابط راهبردی با سوریه را بخصوص در حوزه مبارزه با تروریسم تقویت کند»، گفت: این همکاری امنیت ملی مشترک دو کشور را حفظ خواهد کرد .

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: آمیخته شدن خون ایرانی و سوری در خاک سوریه در مبارزه با تروریسم، نشان‌دهنده عمق روابط تاریخی ملت دو کشور و درست بودن این روابط است.

ارسال نظر: