مردم اردن خواستار اخراج سفیر رژیم صهیونیستی شدند
هزاران اردنی با پریایی تظاهرات گسترده در شمال این کشور، تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی را به شدت محکوم کرده و خواستار اخراج سفیر این رژیم از کشورشان شدند
به گزارش «نسیم»، ایرنا نوشت:
صدها از تن شهروندان اردنی چهارشنبه شب با برپایی تظاهراتی گسترده از مقابل مسجد «الجامعه» در استان اربد واقع در شمال این کشور، حمایت خود را از مسجد الاقصی و مردم فلسطین اعلام کردند .
این تظاهرات به دعوت جنبش اسلامی «یاری مسجد الاقصی و حمایت از مقاومت در قدس» برگزار شد .
سایت اردنی «سرایا» نیز گزارش داد که شرکت کنندگان در این تظاهرات مخالفت شدید خود را با تجاوزات رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی اعلام و از انتفاضه ملت فلسطین علیه اشغالگران و عملیات های شهادت طلبانه آنها علیه صهیونیست ها حمایت کردند .
تظاهر کنندگان اردنی همچنین با سر دادن شعارهایی ضمن مخالفت با همه توافق نامه های امضاء شده این کشور با رژیم صهیونیستی، خواستار اخراج سفیر این رژیم از اردن و باز کردن باب جهاد برای مردم فلسطین شدند .
تظاهرکنندگان همچنین سکوت خفت بار کشورهای عربی را در برابر جنایات رژیم صهیونیستی، محکوم کردند .
همچنین استان زرقاء اردن نیز شاهد تظاهرات گسترده مردم در مرکز شهر «الرصیفه» در اعتراض به اقدامات اخیر رژیم صهیونیستیی در حق مردم فلسطین بود .
سرزمین های اشغالی در روزهای اخیر به دلیل هتک حرمت مسجدالاقصی و اجرای توطئه تقسیم زمانی و مکانی این مکان مقدس از سوی صهیونیست ها، صحنه درگیری های شدید میان فلسطینی ها با نیروهای امنیتی و نظامیان رژیم صهیونیستی و همچنین برخی شهرک نشینان صهیونیست بوده و این مساله سبب وحشت صهیونیستها شده است .
دور تازه قیام فلسطینیان علیه رژیم صهیونیستی معروف به انتفاضه سوم از سوم اکتبر (11 مهر) آغاز شده است .
وزارت بهداشت فلسطین در تازه ترین آمار خود اعلام کرد که از آغاز انتفاضه سوم فلسطینیان علیه اقدامات سرکوبگرایانه رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی، 33 فلسطینی شهید و بیش از 300 تن دیگر زخمی شدند.