داعشی‌های تونس یک چوپان را سربریدند

کدخبر: 1040035

عناصر داعش در تونس یک چوپان نوجوان را به بهانه همکاری با ارتش این کشور سربریدند

به گزارش «نسیم» به نقل از العالم، این نوجوان 16 ساله تونسی "مبروک السلطانی" نام داشت . عناصر داعش این جوان را در 13 نوامبر در کوه "مغیله" در شهر "سیدی بوزید" در غرب تونس سربریدند .

تروریستهای داعش سپس سر بریده "مبروک" را در کیسه گذاشتند و آن را به پسرعموی وی "شکری" (14 ساله) که همراهش چوپانی می‌کرد، تحویل دادند تا به دست خانواده او برساند .

خانواده این چوپان مجبور شدند تا حضور نیروهای امنیتی سر بریده پسرشان را یک شب در یخچال نگهداری کنند، زیرا نیروهای امنیتی با تأخیر یک روزه خودشان را به خانه آنها رساندند .

داعش با انتشار فیلمی از سربریدن این نوجوان تونسی، مدعی شد که وی در مقابل پول اطلاعاتی را به ارتش درباره محل استقرار عناصر داعش داده، و ارتش تونس مزدور فرانسه در منطقه است .

در 11 نوامبر گذشته نیز گروهک "عقبه بن نافع" وابسته به شاخه القاعده در کشورهای مغرب عربی، فیلمی را از قتل دو چوپان منتشر کرد و مدعی شد که آنها برای نیروهای ارتش جاسوسی می کردند. "عقبه بن نافع" شناخته شده‌ترین گروهک تروریستی وابسته به القاعده در تونس به شمار می‌آید و تا کنون ده ها تن از نیروهای ارتش و پلیس تونس را به قتل رسانده است.

ارسال نظر: