واکنش شدید اردوغان به درخواست استقلال بیشتر برای کردها

کدخبر: 2000332

رئیس‌جمهور ترکیه درخواست حزب حامی کردهای دموکراتیک خلق مبنی بر اختیارات بیشتر برای کردها را اقدامی تحریک‌آمیز خواند و گفت: قانون و مردم ترکیه به این حزب درس خوبی خواهند داد.

به گزارش گروه بین‌الملل « نسیم آنلاین »، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز (سه شنبه) صحبتهای اخیر رهبر حزب حامی کردهای دموکراتیک خلق را اقدامی تحریک‌آمیز خواند و گفت: قانون و مردم ترکیه به این حزب درس خوبی خواهند داد .

به گزارش رویترز، اردوغان که در گفتگوی تلویزیونی سخن می‌گفت، بدون اشاره مستقیم به نام دمیرتاش گفت: رئیس مورد بحث پس از دیدار هفته گذشته خود به روسیه اظهاراتی متوهمانه را مطرح کرد. اقدامی که این فرد انجام داد تحریک آمیز و خیانت به شمار می‌رود .

دادستان ترکیه درباره صلاح‌الدین دمیرتاش، رهبر حزب دموکراتیک خلق که خواستار اختیارات بیشتر کردها شده بود، تحقیقاتی را آغاز کرده است.

دمیرتاش که وکیل و سیاستمدار ترک است یکی از افراد شرکت کننده در کنگره دو روزه گروه‌های کرد بود که خواستار استقلال بیشتری برای کردها بودند.

ارسال نظر: