لبنان بیانیه نشست وزیران خارجه اتحادیه عرب را امضا نکرد

کدخبر: 2003137

وزیر امور خارجه لبنان اعلام کرد که این کشور بیانیه نشست فوق العاده وزیران خارجه عرب را که امروز یکشنبه در قاهره پایتخت مصر برگزار شد، امضا نکرد.

به گزارش « نسیم آنلاین » به نقل از خبرگزاری ملی لبنان، "جبران باسیل" وزیر امور خارجه لبنان اعلام کرد که این کشور بیانیه نشست فوق العاده وزیران خارجه عرب را که امروز(یکشنبه) در قاهره پایتخت مصر برگزار شد، امضا نکرد.

باسیل بعد از این نشست تاکید کرد که بیانیه را در اعتراض به گنجاندن بندی که براساس آن « حزب الله لبنان را با اقدامات تروریستی مرتبط می ساخت»، امضا نکرده است.

وزیرخارجه لبنان خاطرنشان کرد که حزب الله در مجلس و دولت لبنان حضور دارد.

نشست فوق العاده وزیران خارجه اتحادیه عرب به درخواست نظام سعودی و به ریاست وزیر خارجه امارات در قاهره برگزار شد.

باسیل تصریح کرد: لبنان تصمیم گرفت تا از مشکلات منطقه بدون این که اجماع و همبستگی عربی را تعطیل کند، دور بماند و به وحدت داخلی خود اولویت دهد.

وی همچنین درسخنرانی خود در نشست با بیان این که حمله به سفارتخانه های همه کشورها براساس قوانین بین المللی و معاهده های وین مردود است، گفت که « لبنان با سعودی در خصوص حمله به سفارت و کنسولگری آن در تهران و مشهد اعلام همبستگی می کند و خواستار مجازات خاطیان است».

باسیل درعین حال تاکید کرد:اگر حمله به سفارت و یا کنسولگری کشوری خارج از اراده مقامات ذیربط کشور میزبان بوده و آنها اقدامات لازم را انجام داده باشند، می توان از این موضوع به خاطر موضوعات بزرگترو منافع ملی عبور کرد.

وی اظهارداشت: اولویت امروز مبارزه با تروریسم و بکارگرفتن همه تلاش ها به ویژه برای کاهش بحران ها و آرام کردن شرایط و اوضاع برای تامین منافع ملی و قومی ، عربی و اسلامی و مسیحی است زیرا تنها اسرائیل و داعش از اوضاع بحرانی سود می برند.

وزیرخارجه لبنان خاطرنشان کرد:لبنان برای تقویت گفت وگو و اعتماد به دیپلماسی به جای خشونت و تحریک مذهبی به عنوان راه حل مشکلات تاکید دارد.

جبران باسیل با بیان این که « منفعت عالی لبنان حفظ ثبات در منطقه و وحدت داخلی است»، خواستار برقراری آرامش در منطقه و در روابط بین کشورها شد.

وی همچنین تاکید کرد که در همه کشورها باید به آزادی ها و حقوق انسان ها احترام گذاشته شود.

ارسال نظر: