امکان اخراج پناهجویان اوکراینی توسط آلمان

کدخبر: 2005488

یک روزنامه آلمانی اعلام کرد که این کشور ممکن است هزاران پناهجوی اوکراینی را به بهانه این که کشورشان امن است، در آینده نزدیک اخراج کند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، روزنامه «فرانکفور‌تر روندشاو/ Frankfurter Rundschau» افزود: در صورتی که مقامات برلین به این نتیجه برسند که اوکراین «کشور مبدا امن» است، پناهجویان اوکراینی ممکن است فورا به کشورشان بازگردانده شوند.

بیش از هفت هزار اوکراینی به دلیل درگیری‌های مسلحانه در شرق این کشور تقاضای پناهندگی در آلمان را داده‌اند.

در هفته‌های گذشته، بسیاری از پناهجویان، اطلاعیه‌هایی را درباره رد تقاضای پناهندگیشان دریافت کرده‌اند. این عده با استفاده از روادید شنگن که به توافق دوبلین وابسته است، وارد آلمان شده‌اند.

این روزنامه آلمانی با یادآوری اینکه سیاستمدارانی از حزب حاکم دمکرات مسیحی آلمان هفته گذشته خواستار به رسمیت شناختن اوکراین به عنوان کشور مبدا امن شدند، نوشت: در حال حاضر پناهجویان اوکراینی بندرت در خاک آلمان، به عنوان پناهجو شناخته می‌شوند.

بر اساس قوانین کنونی آلمان، مهاجرانی که مرتکب جرائمی شده‌اند که مجازات آن حبس سه سال یا بیشتر است به کشورشان بازگردانده می‌شوند.

«توماس دی می‌زر» وزیر کشور آلمان هفته گذشته اعلام کرد که دولت به دنبال رفع موانع اخراج آن دسته از پناهجویانی است که به دلیل جرائم خشونت آمیز همچون آسیب فیزیکی، هتک حرمت جنسی، قتل و تجاوز به عنف زندانی شده‌اند.

بر اساس گزارش شبکه خبری دویچه وله آلمان، در سال ۲۰۱۴ میلادی، دو هزار و ۷۰۳ نفر از اتباع اوکراین تقاضای پناهندگی در آلمان را داده‌اند. این تعداد در سال ۲۰۱۵، به حدود چهار هزار و ۴۴۰ نفر افزایش یافت.

بر اساس گزارش اینترنشنال بیزنس تایمز، در کل ۱. ۱ میلیون نفر در سال ۲۰۱۵ میلادی تقاضای ثبت نام داده‌اند که بیشتر آن‌ها جنگ زدگان و آوارگانی از کشورهای سوریه، عراق و لیبی هستند.

روزنامه انگلیسی گاردین نیز در گزارشی در همین زمینه نوشت: صد‌ها هزار اوکراینی از زمان بروز درگیری در دونباس در پی سرنگونی «ویکتور یانوکوویچ» رئیس جمهوری سابق اوکراین در فوریه سال ۲۰۱۴ (اسفند ۹۲) به دنبال پناهندگی در روسیه بوده‌اند.

یک رسانه کرد به تازگی اعلام کرد که بسیاری از پناهجویان کرد عراقی به دلیل استقبال سرد و ناامیدی از بهبود وضعیت معیشتیشان، به صورت داوطلبانه تقاضای بازگشت به کشورشان را داده‌اند.

آمار غیررسمی نشان می‌دهد شمار بازگشت‌ها در بین پناهندگان کرد بیش از ۵۰ نفر در روز است. فقط در ماه ژانویه ۲۰۱۶ (دی)، دست کم ۸۶ نفر با استفاده از پرواز مستقیم برلین- اربیل به عراق بازگشته‌اند.

سازمان بین المللی مهاجرت ۲۱ دسامبر ۲۰۱۵ (۳ آذر) اعلام کرد: یک میلیون و پنج هزار و ۵۰۴ مهاجر و پناهجو در سال ۲۰۱۵ وارد اروپا شدند که از این عده سه درصد از راه خشکی و ۹۷ درصد از راه دریا خود را به این قاره رسانده‌اند.

منبع : ایرنا

ارسال نظر: