جو‌ بایدن: در صورت شکست راه‌حل سیاسی در سوریه به راه‌حل نظامی روی می‌آوریم

کدخبر: 2006026

معاون رئیس‎جمهور آمریکا در نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر ترکیه در استانبول ضمن تاکید بر تقویت روابط دو کشور اعلام کرد که در صورت شکست راه‎حل سیاسی بحران سوریه، آمریکا آماده اقدامات نظامی علیه این کشور است.

به گزارش « نسیم آنلاین »، فارس نوشت : «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور آمریکا و «داوود اوغلو» نخست‌وزیر ترکیه در استانبول در یک کنفرانس خبری مشترک شرکت کردند.

داوود اوغلو: با آمریکا در مبارزه با داعش توافق داریم/ «حزب الاتحاد» شاخه پ‌ک‌ک در سوریه است

نخست‌وزیر ترکیه در این کنفرانس خبری اظهار داشت: ما برای مبارزه با تروریسم و نابودی آن تلاش می‌کنیم و با آمریکا درباره مبارزه با داعش توافق داریم. در این دیدار درباره دخالت روسیه و بمباران‌های هوایی آن در سوریه و تاثیرش در مبارزه با تروریسم گفت‌وگو کردیم.

وی افزود: ما با طرف آمریکایی درباره حساسیت مسئله تروریسم در ترکیه و رابطه پ‌ک‌ک با تشکیل حزب «الاتحاد» که شاخه آن در سوریه است، مناقشه کردیم. ما از همپیمانان آمریکایی خود می‌خواهیم که پ‌ک‌ک و شاخه نظامی آن در سوریه را سازمانهایی تروریستی بدانند.

نخست وزیر ترکیه سپس به حضور نیروهای کشورش در «بعشیقة» عراق اشاره کرد و گفت: حضور نیروهای ما در این منطقه، با هماهنگی دولت عراق صورت گرفتا و این حضور شایستگی ما در مبارزه با تروریسم را ثابت کرد. ما با وجود هرگونه گروه‌های مسلح در کشورهای مختلف منخالفیم لذا حضور چنین گروه‌هایی در ترکیه را نیز رد می‌کنیم و به هیچ گروهی اجازه نخواهیم داد که در خارج از چارچوب ارتش ملی ما، سلاح حمل کند. ما به اندازه یک بند انگشت نیز از مبارزه با تروریسم عقب نخواهیم نشست و تا نابودی آن، پیش خواهیم رفت.

جو بایدن: در صورت شکست روند سیاسی در سوری، آماده استفاده از راهکار نظامی هستیم.

«جو بایدن نیز از میزبانی و استقبال ترکیه تشکر کرد و گفت: میان دو کشور روابط ویژه‌ای وجود دارد. ما با ترکیه درباره بسیاری از مسائل منطقه، توافق داریم. هر سازمانی که ترکیه و منطقه را تهدید کند، ما علیه آن هستیم و آن را تروریستی و محکوم می‌دانیم. ما به شدت عملیات تروریستی در میدان «السلطان أحمد» در استانبول را محکوم می‌کنیم و به آلمان برای قربانی شدن شماری از اتباعش در این انفجار تسلیت می‌گوییم.

وی افزود: ما در سطح بالایی با ترکیه هماهنگیم و قرار است در آینده، عملیات‌های مشترکی را علیه تروریسم انجام دهیم. ترکیه تاکنون عملیات‌های بزرگی علیه تروریسم و داعش انجام داده است و ما برای افزایش همکاری با این همپیمان خود آماده‌ایم.

بایدن اعلام کرد که در صورت شکست راهکار سیاسی برای حل بحران سوریه، کشورش آماده است از گزینه نظامی استفاده کند.

ارسال نظر: