آغاز اولین نشست رسمی بین نماینده سازمان ملل و معارضان سوریه

کدخبر: 2008246

معارضان سوریه برای اولین بار در نشست با "استیفان دی میستورا" نماینده سازمان ملل، در ژنو سویس، شرکت کردند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، فارس نوشت: سرانجام اولین نشست معارضان سوریه با «استیفان دی میستورا» نماینده سازمان ملل در امور سوریه، در ژنو سویس آغاز شد.

ساز و کار نشست ژنو به این صورت است که دو هیأت معارضان و دولت سوریه به طور جداگانه با «دی میستورا» دیدار و رایزنی می‌کنند و نماینده سازمان ملل نیز گفته‌های این دو را به یکدیگر انتقال می‌دهد.

هیأت معارضان سوریه مستقر در ریاض سرانجام پس از سه روز تأخیر در شامگاه شنبه وارد ژنو سویس شده است تا مذاکرات با هیأت دولت سوریه را پیش ببرد.

دلیل تأخیر معارضان، پیش شرط‌هایی بود که آن‌ها برای آغاز نشست، بیان می‌کردند که سرانجام با رد این پیش‌شرط‌ها از سوی سازمان ملل و کشورهای روسیه و‌ آمریکا، آن‌ها مجبور شدند بدون پیش شرط در گفت‌و‌گوها حاضر شوند.

ارسال نظر: