فشار آلمان و فرانسه بر اوکراین برای اصلاحات
وزیران خارجه آلمان و فرانسه که به کییف سفر کردند از دولت اوکراین خواستند تا روند اصلاحات را آغاز کرده و به وعدههایی که پس از سرنگونی دولت ویکتور یانوکوویچ، رئیسجمهوری تحت حمایت روسیه دادند، عمل کنند.
به گزارش « نسیم آنلاین »، "فرانک والتر اشتاینمایر" و "ژان مارک آیرو" وزیران امور خارجه آلمان و فرانسه از پیشرفت کنونی دولت اوکراین تقدیر کردند اما خواستار مبارزه جدی و قاطعتر با فساد شدند.
این مقامها در سفر دو روزه به کییف که امروز دوشنبه آغاز شد، تاکید کردند که اصلاحات از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است و تمام نیروهای سیاسی و اقتصادی در این کشور باید از مسوولیتهای خود آگاه باشند و در روند اصلاحات شرکت کنند.
اشتاینمایر و آیرو همچنین در رابطه با آتشبس ناپایدار در شرق اوکراین با مقامهای این کشور بحث و گفتوگو خواهند داشت.
این مقامها در مصاحبهای با فرانکفورتر آلگماینه تسایتونگ بر التزام بر روحیه انقلاب تاکید کردند.
این مقامها از واژه "میدان" استفاده کردند که اشارهای به انقلاب خونین فوریه 2014 اوکراین است که به عزل ویکتور یانوکوویچ، رئیسجمهوری تحت حمایت کرملین ختم شد.
منبع: ایسنا