پیروزی قاطع کلینتون و ترامپ در "سه‌شنبه بزرگ"

کدخبر: 2015300

در انتخابات درون حزبی "سه‌شنبه بزرگ" که به صورت همزمان در چندین ایالت امریکا برگزار می‌شود، "هیلاری کلینتون" برنده حزب دموکرات شد و "دونالد ترامپ" نیز بیشترین آرا حزب جمهوری خواه را به خود اختصاص داد.

به گزارش گروه بین الملل « نسیم آنلاین »، به نقل از اسوشتید پرس، در انتخابات درون حزبی که روز سه شنبه همزمان در چند ایالت امریکا برگزار شد «هیلاری کلینتون» برنده حزب دموکرات شد و «دونالد ترامپ» نیز بیشترین آرا حزب جمهوری خواه را به خود اختصاص داد .

دونالد ترامپ، نماینده جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ایالت‌های آلاباما، جورجیا، ماساچوست، تنسی، ویرجینیا و آرکانزا پیروز میدان شد و کلینتون در آلاباما، آرکانزاس، جورجیا، تنسی، تگزاس، ماساچوست و ویرجینیا به برتری دست یافت .

در جبهه جمهوری‌خواهان تد کروز، عضو سنای آمریکا از ایالت تگزاس توانست در ایالت خود و ایالت اوکلاهما در مجاورت تگزاس به پیروزی دسته یابد و سناتور مارکو روبیو، عضو سنای آمریکا از ایالت فلوریدا توانست در ایالت می‌نه سوتا پیروز شود .

در اردوگاه دموکرات‌ها نیز برنی سندرز، رقیب اصلی کلینتون در ایالت ورمونت و ایالت‌های اوکلاهما، می‌نه سوتا و کلورادو به پیروزی رسید .

در «سه شنبه بزرگ» ساکنان ۱۱ ایالت به کاندیداهای دو حزب جمهوری خواه یا دموکرات یا هر دو رای داده‌اند: در آلاباما، آلاسکا، آرکانزا، کلورادو، جورجیا، ماساچوست، می‌نه سوتا، اوکلاهما، تنسی، تگزاس، ورمانت و ویرجینیا .

ارسال نظر: