تعدادی لبنانی به اتهام ارتباط با حزبالله از بحرین اخراج شدند
دولت بحرین در راستای اجرای سناریوی تروریستی خواندن حزب الله، چند شهروند لبنانی را به اتهام آنچه "ارتباط با حزبالله" مینامد، اخراج کرده است.
به گزارش « نسیم آنلاین » به نقل از منامه پست، وزارت کشور بحرین در بیانیهای اعلام کرد که "تعدادی از لبنانیهای مقیم بحرین را پس از کسب اطمینان از ارتباط آنها با گروه تروریستی حزب الله، اقدام به اخراج آنان (از کشور) کردیم . "
در این بیانیه که در صفحه توئیتر وزارت کشور بحرین منتشر شد، به جزئیات بیشتری اشاره نشده است.
هفته گذشته اتحادیه عرب، جنبش مقاومت حزبالله لبنان را یک «سازمان تروریستی» اعلام کرد .
تقریباً تمام اعضای این اتحادیه، جز لبنان و عراق از این تصمیم حمایت کردند .
شورای همکاری خلیج فارس 13 اسفند گذشته حزبالله لبنان را به دلیل مبارزه با رژیم اسرائیل و تروریستها سوریه در فهرست گروههای تروریستی قرار داد .
اتحادیه عرب نیز در بیانیهای اقدام مشابه اقدام شورای همکاری کرد و این گروه مقاومت لبنانی را یک سازمان تروریستی خواند.
حزب الله نیز گفته اقدام شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه عرب را به مثابه "اعلام تجاوز" نظامی توسط عربستان سعودی است .