انصارالله: گفتگوها درباره پیشنویس آتشبس برای توقف جنگ علیه یمن ادامه دارد
سخنگوی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که گفتگوها بر سر پیش نویس آتش بس در یمن همچنان ادامه دارد و هنوز موافقت نهایی در خصوص این پیش نویس حاصل نشده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از المنار، "محمد عبدالسلام" سخنگوی انصارالله یمن اعلام کرد که این جنبش پیش نویس توافق بر سر آتش بس را از سازمان ملل دریافت کرد و ملاحظات انصارالله بر این پیش نویس را تحویل سازمان ملل داده است.
"محمد عبدالسلام" امروز در صفحه فیسبوک خود نوشت: مذاکرات و بررسی ها درباره پیش نویس توافق آتش بس در حال انجام است اما هنوز موافقت نهایی بر سر آن صورت نگرفته است.
سخنگوی جنبش انصارالله سه شنبه شب گذشته نیز در صفحه فیسبوک خود نوشته بود که بر سر ادامه آتش بس و توقف درگیری ها در طول مرزهای یمن و عربستان از جمله محور مرزی استان "میدی" توافق شده است .
عبدالسلام تاکید کرد که بر سر توقف اقدامات نظامی در تعدادی از استان های یمن به عنوان گام اولیه برای توقف کلی درگیری ها در یمن توافق شد.