هشدار پارلمان به دولت افغانستان:

شرایط امنیتی موجود در افغانستان نگران کننده است

کدخبر: 2023763

نمایندگان پارلمان افغانستان ضمن ابراز نگرانی از شرایط امنیتی این کشور اعلام کردند که به منظور دفع بهتر حملات بهاری طالبان، دولت باید هرچه زودتر نامزدهای وزارت دفاع و ریاست امنیت ملی را معرفی کند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، تسنیم نوشت: نمایندگان پارلمان افغانستان در نشست امروز از آغاز جنگ‌های شدید بهاری طالبان به ویژه در شمال این کشور و عدم رسیدگی به نیروهای امنیتی در خط مقدم جنگ ابراز نگرانی کردند.

«فاطمه عزیز» نماینده مردم ولایت قندوز در پارلمان افغانستان گفت: جنگ شدید در قندوز ادامه دارد؛ راه‌های ارتباطی مسدود شده‌اند؛ وضعیت خراب است و به نیروهای امنیتی در خط مقدم نیز کمک‌رسانی مناسبی نمی‌شود.

وی افزود: اگر مجلس به حکومت فشار وارد نکند حادثه سال گذشته قندوز تکرار خواهد شد.

«شریفی بلخابی» نماینده مردم «سرپل» نیز گفت: عملیات بهاری طالبان آغاز شده و جنگ شدید شبانه روزی در چندین منطقه جریان دارد.

طالبان هفته گذشته با انتشار اعلامیه‌ای از آغاز عملیات بهاری خود تحت نام «عمری» خبر دادند.

پس از این اعلام، افراد این گروه جنگ‌های شدیدی را در بسیاری از مناطق افغانستان به ویژه ولایات قندوز، بغلان و سرپل به راه انداخته‌اند.

اما مقام‌های محلی در این ولایت‌ها گفته‌اند که نیروهای امنیتی حملات طالبان را دفع کرده‌اند.

«ظاهر قدیر» معاون اول پارلمان افغانستان از حکومت این کشور خواست که برای دفع بهتر حملات بهاری طالبان، نامزدهای وزارت دفاع و ریاست عمومی امنیت ملی را هرچه زودتر به مجلس معرفی کند.

این دو نهاد مهم امنیتی، ماه‌هاست که توسط سرپست مدیریت می‌شوند.

این در حالی است که «دواخان مینه پال» معاون سخنگوی رئیس جمهور افغانستان اظهارداشت که اشرف غنی دستکم 500 قاضی را تغییر و یا برکنار کرده است.

وی افزود: 120 قاضی بر اساس دستور رئیس جمهور افغانستان برکنار شده است و مابقی نیز جابجا شده‌اند.

معاون سخنگوی اشرف غنی تصریح کرد که این تغییرات در نظام قضایی افغانستان در پی بروز فساد و شکایتهای مردمی انجام شده است.

ارسال نظر: